היום בדרום

חגי

New member
היום בדרום

המראה מערבית לצומת גבים (שדרות) אחרי 15 דקות מהמראה (דמהמ)1.5 קמ בלבד משדה הגרירה (משדהג) כעבור 29 דמהמ 5 קמ משדהג (בין יכיני לזרועה) כעבור 57 דממממממהמ 16 קמ משדהג (תאשור) ואז ב 22 הדקות הבאות עוד 16 קמ עד הכניסה המערבית לבאר שבע. שם פגשתי באילן שיצא כ 20 דקות לפני וטס דרך רהט. דווקא שם כשכבר עבתי למנטליות של לנחות ולסגור יום פשוט טרמיקות ועילוי בלתי מוגבל כולל טיפוס לא ממש רצוני בפלוס 2-3 ל- 1000 מטר ועזיבה מכוונת כדי לנחות. 12 דקות של הסתובבות מעל שדה הנחיתה , נחיתה ב- 1435.

חגי

New member
למחרתיים בתבור

המראה ב- 1205 אחרי ש - גיא וברטוסט כבר באויר ישר לטרמיקה חזקה מאד עזבנו בגובה של כ- 1100 תדלוק ראשון קצת לפני שרונה. בשלב זה גיא וברטוסט שיצאו לפני שומרים על מרווח ביטחון ממני כאשר הם מקדימים אותי בכל טרמיקה וכך שומרים על יתרון. בהמשך תדלוק שני בחסות ברטוסט לפני אלומות בטרמיקה גדולה שמעלה את שניהם למעל 1700 ואותי ל- 1600 לתוך הכנרת מול צמח. בהמשך שיטוט קצר באזור מבוא חמה - תמונות וחזרה לצמח. היה ניתן כמובן להמשיך צפונה לאורך רכס רמת הגולן אבל משום מה לא היו לצוות המוביל שאיפות גדלות.

חגי

New member
טעות ..שודר פעמיים. יש גם וידג'ו של

הנחיתה אבל עדיף שלא יראו.

amitceder

New member
ביאסת אותי לגמרי

ידעתי שצריך לקום ולסוע לטוס - ובמקום העדפתי להשאר בבית וללמוד. עד מתי??????????

../images/Emo45.gif....זה עניין שבשגרה שיוצאים

לקרוס כמה גלשנים ומצליחים להישאר בקשר עין לאורך הטיסה ?

חגי

New member
בעיקרון כן . במיוחד אם באים לטוס

בשביל הכייף תוך כדי תקשורת רציפה. במקרה של היום היינו כל הזמן ביחד למעט קטע קצר ביציאה ולפני הנחיתה.

David Gerby

New member
סחתיין בר טוב! נהיית מנפרד! גם אותו

צבע וגם לא נותן שיעקפו אותך... מצטער שלא יכולתי להגיע - משימות שבועיות וגם שעות הטיסה בוזבזו לחודש הנוכחי. צר לי שאני מפסיד את העונה הטובה בשנה, ועוד טיסות איכות בלהקות

למעלה