היום בדיוק

היום בדיוק

חשבתי לעצמי בבוקר, איך זה שד"ר דרה, שהוא כנראה בנאדם המסחרי ביותר בהיפ-הופ של השנתיים האחרונות, עדיין יש סטייל הארדקורי... כלומר, בפוזה, לא בשירים. יעני עדיין משחק אותה גאנגסטר וכל זה. ואז פתאום קלטתי שעברה לי מחשבה מבולבלת בראש על דר"דרה, והבנתי את מידת הבזבוז, ועברתי ישר לחשוב על משהו חשוב יותר. קיילי. בקיצור, אני מוכרח להסכים פחות או יותר יסן שור, כאן:- http://e.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=265746 יאאא בא לי פאף דדי. יום טוב שיהיה לכם

DJ$upreme

New member
ניסן SURE!!!

גם אני חייב להסכים איתו במידה רבה. אני לא בטוח עד כמה נלי חשוב, אבל אני בטוח שהוא חשוב לא פחות מהארסוניסטס או בלקלישס. עם זאת אני חושש שהוא פספס נקודה חשובה והיא שלאחרנה יבשו מעיינות המקוריות אצל חלק גדול מהאמנים שהוא הזכיר. ולפני שיפצו פה קהל ה"מה הוא מבין הוא לא מהאיפאופ", אז לידיעתכם ניסן בכל זאת מבין משהו, ואפילו תומך ב"סצינאאא", הוא אפילו כתב ביקורות אוהדות על גיוועץ´, מתלהבות ביותר על "עסק שחור", ואף בחר בג´י ספוט למקום 7 מבין כל המועדונים בארץ בעיתון מעריב. הוא מחובר ומעודכן לא פחות מכל אחד כאן. ולסיכום, השבט FEATURING קיילי בהפקת הנפטונז, זה ט-עים!!

גם

אני לא מת על נלי. האמת שרק עם השיר החדש נכנעתי, אבל הוא בכל זאת הביא משהו חדש, באיזה אופן. מעבר לזה, אני מוכרח להסכים גם עם כל מה סופרים אמר. ואם אני כבר בשוונג, אני רוצה להסכים עם כל מה שבאגס באני אמר. חוצמזה, קיילי FEATURING נפטונז בהפקת השבט יכול להיות אפילו יותר מיותר!

TIK TAK

New member
"מה ´שמע דוק?"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני אומר לך על גדול השבט FEATURING נפטונז בהפקת קילי יכול להיותלהיט יותר מ"תרביץ לי תינוק עוד פעם אחת"

Ambitionz

New member
אני, לא הבנתי בדיוק מה הוא רצה

חוץ מלהגיד שהאלבום הקודם של נלי עדיף על החדש, שהנפטונז מפיקים טובים ושדי ג´יי שאדו הוא ערס.

sceptic

New member
לא קראתי את הכתבה, אבל

ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור אדיוט. ניסן שור

TIK TAK

New member
חי חי חי

"בעיקר בשביל שלטהרנים החמודים יהיה על מה להתנשא"
נ.ב נלי שלות!! (בצחוק בצחוק לא לקפוץ עלי)

למעלה