היום בדיוק לפני שנה שמעתי לראשונה את Unstoppable כן כן, היום לפני שנה בדיוק האובססיה שלי התחילה!
D Drorrrrrr New member 13/7/03 #1 היום בדיוק לפני שנה שמעתי לראשונה את Unstoppable כן כן, היום לפני שנה בדיוק האובססיה שלי התחילה!
C crazy4tc New member 13/7/03 #3 יואו איך אתה זוכר????? האמת שגם לי האובססיה התחילה מתישהו בחופש הגדול לפני שנה אבל אני לא זוכרת תאריך...
יואו איך אתה זוכר????? האמת שגם לי האובססיה התחילה מתישהו בחופש הגדול לפני שנה אבל אני לא זוכרת תאריך...
D Drorrrrrr New member 13/7/03 #4 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתם באמת חושבים שיש לי זכרון כזה טוב?! לאה תגידי להם מה זה דרור בלי היסטורי באייסיקיו! פשוט נזכרתי שהורדתי אותו בחופש הגדול, אז אמרתי לעצמי: "בוא נראה אם אפשר לראות מתי הוא 'נוצר' במחשב?" בדקתי ויצא ה-12.7 !
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתם באמת חושבים שיש לי זכרון כזה טוב?! לאה תגידי להם מה זה דרור בלי היסטורי באייסיקיו! פשוט נזכרתי שהורדתי אותו בחופש הגדול, אז אמרתי לעצמי: "בוא נראה אם אפשר לראות מתי הוא 'נוצר' במחשב?" בדקתי ויצא ה-12.7 !
C crazy4tc New member 13/7/03 #6 אההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו, לא ידעתי שאתה לא זוכר כל מה שכותבים לך באייסיקיו חשבתי שאתה לא זוכר רק את מה שאני כותבת!!
אההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו, לא ידעתי שאתה לא זוכר כל מה שכותבים לך באייסיקיו חשבתי שאתה לא זוכר רק את מה שאני כותבת!!
A aYaLoLy New member 13/7/03 #7 ../images/Emo49.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחח באחד הימים הבאימ זה יהיה שנה מאז ששמעתי את דה קולינג לראשונה
../images/Emo49.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחח באחד הימים הבאימ זה יהיה שנה מאז ששמעתי את דה קולינג לראשונה
D Drorrrrrr New member 13/7/03 #8 מההההההההההה את ווראבר שמעתי באיזה מרץץץץץץ או פברואר פעם ראשונה! אגב, שמעתי אותם בכלל לפני איזה שלוש שנים בחופשיות על הבר אבל אני בכלל לא מחשיב את זה .
מההההההההההה את ווראבר שמעתי באיזה מרץץץץץץ או פברואר פעם ראשונה! אגב, שמעתי אותם בכלל לפני איזה שלוש שנים בחופשיות על הבר אבל אני בכלל לא מחשיב את זה .