היום בג'י לנו....

dani tsur

New member
היום בג'י לנו....

אה..............היום אנג'לינה ג'ולי אצל ג'י לנו!!!!!!!!!

¥EleVatioN¥

New member
יאאאאאאא../images/Emo129.gif

אבל זה רק לyes לא?

dani tsur

New member
היא הייתה גדולה

הם התחילו לדבר על בילי בוב, והיא סיימה את זה מהר, אח"כ עברו לסקס (שהיא לא עשתה את זה כבר שנה), אח"כ ומדוקס והבית בקמבודיה... ולבסוף על טומב ריידר, והראו את הקליף שהיא מתעמנת את העוזר. ואז היה הייתה צריכה לזוז בגלל שבאותו היום היתה הכרנת הבכורה בארה"ב. ו...זהו...אני אוהב אותה!

¥EleVatioN¥

New member
גמאני אוהבת אותה../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

סתם התחשק לי לומר וטודע על הדיווח חיחי
ומדוקס כזה חמודדדדד

קיטיקט

New member
גם אני ראיתי היה ראיון מצויין:)

אתמול בטי וי היה גן עדן של אנג'י בהתחלה בתשע וחצי בערוץ אי הביאו קטעים מהבכורה והיה שידור חוזר של זה ב12:10 אז ראיתי שוב ואז ב-11:15 היה את ג'יי לנו ואז ב2:00 בלילה היה את החטא הראשון בסאמר נייטס לא הודעתי כי חשבתי שלכולכם אין יס.עכשיו בקשר לג'יי היה נורא מצחיק היא צחקה די הרבה ואז בהפסקת הפרסומות הראו אותה מחבקת אנשים מהקהל.ג'יי התעכב הרבה על הנושא הזה שהיא לא יוצאת עם אף אחד וזה היה נורא מצחיק כשהיא אמרנ "זה כמו להיות אצל פסיכולוג..אני לא יוצאת!!!אין מערכת יחסים!"היא גם אמרה עוד פעם שכבר יותר משנה שהיא לא עשתה סקס ושאלוהים יעזור לבנאדם הבא שהיא תהיה איתו חחחח.ואז הם דיברו על איך שהיא תגור בקמבודיה באמצע הג'ונגל וג'יי אומר כזה שבגלל שאין שם חשמל מדוקס לא יוכל לראות את התכנית שלו ואז..הדבר הכי מצחיק לאנג'י הייתה כזאת הבעה מצחיקה שזה פשוט קורע"חבל שהוא לא יוכל לראות כי אז לא תוכלי להגיד לו תראה הנה אבא"!חחחחחחחח זה היה קורע הייתם צריכים לראות.ואז כמובן דיברו על טומב ריידר והאם מדוקס כשהוא ראה אותה על הסט האם הוא לא היה מודאג בגלל שהיא עושה המון פעלולים ויורים עליה והכל אז זה היה כזה מצחיק כי היא אמרה שכשהיא מנצחת אז לא איכפת לו אבל כשיורים עליה או מנצחים אותה אז הוא צועק מאמא ואז ג'יי אמר"נו דאאאא מישהו יורה על מאמא" זה היה כזה חמוד ומצחיק איך שהוא אמר את זה חחח טוב זה כל מה שאני זוכרת. טומב 2 יצא לבתי הקולנוע ב25 כדי שכולם יוכלו לראות הבכורה הזאת היא רשמית כזאת בשביל כל הכוכבים.

Ma E

New member
גם אני ראיתי... תקשיבו סיפור.. חחח

נסענו לישון אצל ידיד שלנו באשדוד היה לו בית ריק... וכזה כולם שתו (כמובן) וזאת הייתה פעם ראשונה שלי שהשתכרתי קצת (נראה לי) והיה מצחיק ואז הוא בא ושם ערוץ 3 ואני כזה "מה אתה עושה?@!" אז הוא צועק לי עוד מעט יש אנג'לינה ג'ולי אז אני כזאת מסובבת מתקרבת למסך רואה את הראיון (אני זוכרת הכל) ופתאום היא אומרת שהיא לא שכבה עם מישהו שנה אז אני כזה מתחילה לתפוס את המסך ולנשק אותו ואני צועקת "אני יעשה את זה איתך!!!" חחחחחחחחחח כולם צחקו עלי וגם התנשקתי עם שתי בנות.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו עם אחת התנשקתי כבר ועם אחת לא אבל זאת הייתה חצי נשיקה כזאת לא יודעת איך להסביר....
בלע לא נורא.. ורק ב-8 וחצי הלכנו לישון ועכשיו אני בביתת וזהו... אה.. והיה לו כזה מכשיר שמתחבר לחשמל והוא עושה מסז אז כולם עשו איתו ביד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה רצתי להתקלח בלע

shmez

New member
זה כבר יותר מעניין../images/Emo70.gif

פעם הבאה תזמיני אוןתמו למסיבות כאלה... היינו גם מבקרים את עורלי על הדרך....

¥EleVatioN¥

New member
בושה..פשוט בושה../images/Emo129.gif

ככה להיות באשדוד ולא להודיע אה????? סבבה
אגב הדבר ההוא אהההההה חחחחח דיי אני נקרעת פה

¥EleVatioN¥

New member
הג'יי לנו הזה../images/Emo129.gif

אתמול קראתי לו בטעות ג'ון לנון יפה אורלי.. המממ הוא נשמע כל כך מטומטם עם הומור מפגר כזה לאדעת למה ואיזה חמוד מדוקססס יוווווווווווווווו בא לי לשמוע אותו מישו שמע אותו פעם?! והבדיחה על "יורים על מאמא" הוא נשמע קוץ בתחת

סוזן50020

New member
רק לפני חודש התנתקתי מYES

וכעת אני מתעצבנת על פספוס הענקי!!אני אחרי כל הייתי צופה קבועה של ג'יי לנו, ורק כעת היא מתארחת שם...איזה שיואווו!! האם מישהו כאן הקליט את הריאיון?...דני?אורלי?..(צריכה להחזיר לך כבר את הקלטת של אספן העצמות..סורי על האיחור..)

למעלה