היום בבית רימון

היום בבית רימון

אז, קודם כל ולמען הסר ספק, ולמי שעוד לא יודע: מגלה האתר והראשון שהמריא ממנו מאז שהיקום קיים, זה אני, וכשאלך לעולמי, אתם רשאים לקרוא לאתר על שמי (בעצם, עדיף שאתם תלכו כולכם קודם לעולמכם). התופעה המשונה ביומיים האחרונים, שאינני זוכר כמותה: בימים בהם הטמפרטורה בירידה מתמדת, רוחות צפוניות כבר בבקר. בכל זאת, אני נאמן לתבור והחלטתי, שאולי הרוח המוזרה הזאת תתחשב ותשנה כיוונה, ולפחות כשתראה אותי מטפס לתבור-ולא היא...הגעתי לעמדה ב- 9.00 ועד לשעה 9.30 לא הגיע אפילו רמז למשב דרומי, או אפילו מערבי. רק צפ' מע' עד צפוני מחלט. חוץ ממני לא היה שם איש. החלטתי לעבור לבית רימון, כי בשבילי זכרון, זה לא אתר, אולי מקפצה לבריכה. נימי, גרט, ואומנותי הצטרפו גם הם. אמנותי הודיע במבט מזוגג שכבר אין לו חשק לדברים חדשים והוא אף פעם לא טס מהעמדה הזאת. גרט הוכיח כי דווקא יש לו חשק לדברים חדשים, כי לאחר שמריה לא הפסיקה לגפף אותו מאחור, הם הודיעו "שהם הולכים לטפס..." שמות מוזרים מדביקים לתשוקה... המראתי ראשון, רוח משבית מאוד עד 30 קמ"ש שהלכה והתחזקה, ולא נתנה לטרמיקות להתפתח מעל 700 מ'. סחיפות חזקות ופחד להכנס לרוטור של ההר. לאחר פחות משעה התייאשתי ונחתתי בעמק בית נטופה ברוח 40 ++ שלא איפשרה לקפל את הגלשן בעמידה. נימי יצא בטרמיקה והגיע לצומת גולני. בסוף היום שמענו שהתקיימה ליגת מצנחים בתבור וכולם המריאו, הגיעו ל1700 מטר וחלק לא מבוטל אפילו הגיע למבוא חמה. לא יאומן, כל כך קרוב וכאילו שהם טסו בארץ אחרת ובזמן אחר. מסקנה: כנראה שבכל זאת משתלם להיות נאמן לתבור (ולמריה...)

כפר חרוב וחזרה לצמח.

בעמדה רוח מערבית עם רכיב צפוני - רוח לא חזקה אבל עם הפרשי משבים שמרמזים על התנאים. המראה בשעה 11:00 נחיתה בשעה 12:40. טרמיקות מסודרות ונעימות של 3 עד 6 מטר לשניה. מעל 1000 מטר הרוח היתה מערבית לחלוטין ולאורך כל הטיסה לא היתה בעיה להשאר מעל גובה 1200 מטר משום שהמרווחים בין הטרמיקות היו קטנים ונשאר רק לבחור את הטרמיקות החזקות והנוחות ביותר. מאלומות ועד מבוא חמה (בשעה שאני טסתי שם) היתה רוח דרומית של 15 עד 20 קמ"ש בכל הגבהים. שעה לאחר שנחתתי (בגול) הפכה הרוח למערבית חזקה עם רכיב צפוני. אתמול היה דומה. בשעה 14:00 כאשר אספנו רכבים בעמדה הרוח היתה מערבית 25 קמ"ש במשך כל 20 הדקות שבילינו שם. איתי

amitceder

New member
מיקי, אתה כזה נקניק

למה לא חזרת אלי? שאלתי אתמול אם מישהו מתכוון לטוס - ובמקום זאת בזבזתי את כל היום בלבהות בקירות. כשלא יכולתי לשאת יותר את השעמום - הלכתי לחדר הכושר בטכניון. א. לצורך איבוד כרס בירה בשלבי התפתחות מתקדמים... ב. לצורך בדיקת מאגר הבחורות - שמעתי שיש שם מקרים קשים של בחורות בכושר טוב ובעלות מראה מצודד. אז לגבי ב, נו - אה, לא משהו. לגבי א' - רצתי כמו פסיכי איזה 3 ק"מ על המסוע כמו עכבר מעבדה, נושם את ריחות הגוף של הסובבים אותי - כדי לגלות שאני מזדקן והברכיים לא מה שהיו פעם - ובקיצור - מההתלהבות קרעתי לעצמי את הצורה. מסקנות: א. מיקי - אתה נקניק - היית צריך להשאיר איזה מסר בפורום שאני אדע שמישהו בכ"ז הלך לטוס. ב. לא לנסות לעשות רושם על בחורות בחדר כושר בזה שאתה רץ ב17 קמ"ש - כי לא רצים לא אחרי אוטובוסים ולא אחרי בחורות. ג. עברתי את גיל 30 - מכאן IT'S ALL DOWN HILL....

חגי

New member
אתה כנראה לא אין יא חביבתי

אוהבים נקניקיות????? כןןןןןןן!

למעלה