היום בבית ספר הכרתי...

היום בבית ספר הכרתי...

לומד באורט ביאליק, הבית ספר הכי גדול במזרח התיכון (בלי שום סארקזם), למעלה מ- 3000 תלמידים ומורים. ובאמת כל יום יוציא להכיר מישהו אחר מה שבטוח כל יום פרצוף חדש... אז היום הכרתי לעומק סטייליסטית מ-יא' שהכרתי אותה עוד ברעידת אדמה שניסנו שנינו להכניס לכולם שסוף העולם בא למרות ששנינו הינו אופטימים. ורק היום בפוקס של החיים התגלה משהו - היא מעריצה שרופה של אלאניס מוריסט. וסתם בזמן האחרון (רשמתי את זה?) לכל השכבה שלי יש קטע שלהתחבר לאומן עם עומק - אז סתם כבר איזה חצי שכבה שלי על אלאניס. י'עני על אלאניס - עד שהקטע ייצא... והיא בא לי ביציאות - אתה יודע? וזה? וזה??? כל מיני יציאות שסבבה סופסוף לשמוע מבנאדם כמו "ידעת שיש לה שני אלבומים בקנדה?" "אני הכי אוהבת ת'קליפ של HEAD OVER FEET, שרואים לה רק ת'ראש". מסתבר שיש לה את כל הדיסקים שלה מקוריים חוץ מ- FOS שהיא אפילו לא שמעה עליו... ממחר יהיה לה אותו צרוב עד שתקנה... קלטו היא לא פוסטמה למרות שהיציאה הזאת קצת של דפוקות "אני מחכה כבר רצח ל- SCC..."....... סבבה לשמוע כאלה משפטים מאדם לא ויזואלי (לא להפגע.... טוב? סה"כ זו המציאות של הפורום עד שמארגנים איזה מפגש.....

Rוית

New member
איזה כיף זה!

תמיד נחמד לגלות שיש לך נושא שיחה עם מישהו, במיוחד על אלאניס

AlanisJunkie

New member
באמת סיפור נחמד. :)

וכרגיל, הסיפורים שלך תמיד מצחיקים אותי בדרך התיאורית שלך לספר דברים...

למעלה