היום בבוקר,

N a V e

New member
היום בבוקר,

ממש לפני שיצאתי לבית הספר,דיווחו באחת מתחנות הרדיו על סקר שנערך לאחרונה ששואל את השאלה המקורית:"לאיזה מפלגה תצביע בבחירות הבאות"? התוצאות תורגמו למנדטים,פחות או יותר. החלטתי להביא לכאן את התוצאות בעקבות הספקולציות האחרונות שלכם לגבי התפלגות המנדטים... הליכוד-28 מנדטים העבודה-21 מנדטים ש"ס-16 מנדטים מפלגות ערביות-15 מנדטים מרצ-10 מנדטים שינוי-10 מנדטים ישראל ביתנו-8 מנדטים מפתיע מישהו?אני בספק...

Moledet972

New member
סקר לא נכון.

ש"ס לא תקבל 16 מנדטים. ולאן הלך האיחוד הלאומי? והישראל בעלייה? באיזו תחנה שמעת? גם אני ראיתי היום סקר, אבל לא לפי התוצאות הללו.

לא יאמן איך הליכוד ירדו...

רק לפני כמה חודשיים בודדים אני זוכר שדיברו שהליכוד הולך לקבל לא פחות מ-40 מנדטים !! והעבודה 18-20 מנדטים. והנה העבודה עלתה אומנם במעט, אבל מה שחשוב שהליכוד ירד. לא ירידה של כמה מנדטים בודדים, אלא ירידה משמעותית. זה אומר שעד הבחירות אלוהים גדול ואף יכול להיות מהפך, כל הכבוד שרון המשך ככה !! בזכותך מפלגת העבודה מתחזקת, תמשיך ככה לנהל את המדינה כמו שאתה מנהל, וככה הליכוד יפסיד בוחרים. מי יודע אולי יש עוד סיכוי שאיזה מועמד ממפלגת העבודה יהיה ראש ממשלה, ב"ה.

תיקון, הליכוד 29 העבודה...

דווקא במפלגת העבודה צדקת לפי הסקר של "ידיעות אחרונות", מפלגת העבודה יקבלו 21 מנדטים. שאר המפלגות: ש"ס- 13 כיום {17} מפלגות ערביות- 11 כיום {10} מרצ- 10 שינוי- 10 כיום {6} שימו לב המפלגה הזאת מתחזקת מבחירות לבחירות. האיחוד הלאומי ישראל ביתנו- 8 יהדות התורה- 5 המפד"ל- 5-4 ישראל בעלייה-3 עם אחד-3 מבחינת ראשי העבודה והליכוד: שרון- 50% ביבי- 38% מהעבודה: מצנע- 34% רמון- 27%, שימו לב רמון מתחזק. פואד- 22%. עוד שאלה ששאלו: "מקרב כלל הנשאלים: האם חלוקת התקציב להתנחלויות ולעיירות הפיתוח צודקת...?" צודק- 32% לא צודקת- 63%. לפיכך רואים בברור שרוב העם לא מסכים עם התקציב, הרבה להתנחלויות וקצת לעיירות הפיתוח. במקום שהממשלה העקומה הזאת בראשות שרון, יתנו יותר לעיירות הפיתוח הם נותנים יותר להתנחלויות שבסופו של דבר יהרסו.

Moledet972

New member
אף אחד בעם לא מכיר את התקציב.

כל מה שנאמר בתקשורת - זו גם דעתו של העם.

N a V e

New member
אין לי מושג,זה היה ממש בדרך

החוצה מהבית...לא בדקתי איזה תחנה...

yoavl1

New member
בטח....

ואתה עוד אומר שהתקשורת שמאלנית...אז איך העם לא?

Moledet972

New member
כמו שכבר הצעתי בעבר - תזכיר לי שם

של עיתונאי אחד שהוא תומך בעמדות האיחוד הלאומי או ימינה... (לא כותב טור במדור דעות, אלא עיתונאים רגילים). אני יכול לתת לך לך עשרות תומכי מרצ.

yoavl1

New member
נו אז אתה סותר את עצמך...

אמרת שהעם הולך לפי התקשורת... חבר´ה, העבודה מצביעה נגד התקציב!!!! אפי אושעיה הודיע עכשיו!! יש כבוד!!!!!!! תאכלו את הכובעים שלכם.......אני מקווה.....או שבסוף שוב יחליטו הפוך ואז אני אוכל את הכובע שלי.....

Moledet972

New member
אפילו שינוי תומכת בתקציב...

ממילא התקציב עובר, בתמיכת האיחוד הלאומי-ישראל ביתנו ושינוי - מה שמראה שיש כאלה שלמרות מניעים פוליטיים, מבינים שיש לפעול תחילה למען המדינה ורק אחר כך למען טובות אישיות. העם הולך בעמדות כמו כלכלה לפי התקשורת כי מרבית האזרחים במדינה לא יודעים מהי "אינפלציה". בנושא המתנחלים, כשכל יום מספרים על "ההטבות" לטובת המתנחלים כאשר המתנחלים חיים בדיוק כמו תושבי הגליל במובן כלכלי, בעוד המצב הבטחוני ביש"ע גרוע בהרבה.

EverMan

New member
תראה אנשים אינטלגנטים

ולא שונאים שמצביעים לאיחוד הלאומי ... רצית סתירה - קיבלת. בכל מקרה , עיתונאים רגילים את רובם אתה כלל לא מכיר. והם משתדלים להיות אובייקטבים. אולי תיקח כתבה ותבדוק ותגיד לי מה שם שמאלני. ואני מדבר איתך על כותרת ראשית.

Moledet972

New member
אתן דוגמא...

אמי - בעלת תואר שני בהנדסת מכונות, הצביע איחוד לאומי. אתה צודק - יש בארץ חלוקה של עיתונאים - שמאל, ומרכז. אין עיתונאים שהם מימין לליכוד.

EverMan

New member
לא חוכמת בי"ס , אלא חוכמה.

אדם שקול הגון ונבון. לאו דווקא בעל תואר. אדם בעל תואר לא הופך להיות חכם.

EverMan

New member
נחתום זה בארמית , זה לא בט´ או ת´.

זה פשוט מובע ככה. אולי במקום להדבק לטפל ולשטויות תתחיל להראות שאתה לא צוציק ותדבר רציני.

23kranves1

New member
אני מדבר רציני, אתה מקלל ללא הרף.

אני לא מדבר שום שטויות. בגללך חסמו אותי, אבל היום אני אשתחרר ואחזור לכינוי שלי. אתה מכפיש! מקלל! מכליל! אתה כל כך מתפאר בזה, ש"ראית מוות!". אז במקום להחזיק מעצמך, תתעשת. אתה חסר כל יחסי אנוש!

EverMan

New member
חמוד , אתה רוצה להוסיף משהו לדיון

תוסיף. קללות לא תראה ממני , ואני ממש לא מתכוון לרדת לרמה הנמוכה שלך. אם אתה רוצה להוסיף משהו לדיון המקורי - תוסיף. תגובה נוספת לשטויות האלה שלך לא תזכה ממני.

למעלה