היום בארוחת שישי

תו123456

New member
היום בארוחת שישי

אז אני כבר סוגרת שנה וחצי של ניסיונות. שכללו היריון כימי, הפלה אחרי הפסקת דופק ובטאות שליליות.
בכל זה שני ההורים שלי מעורבים כי הם אלו ששומרים על הבן שלי (אני עושה טיפולים באסותא רמת החייל ואני מהדרום).
קיצר גיסתי ילדה ובאה עם התינוקת לארוחת שישי.
אבא שלי החזיק את התינוקת שלה ואומר לי יאללה מה איתכם תעבדו על עוד אחד אתם צריכים ממש לעבוד. אמר את זה ליד כולם .
אתה רציני?!?!; אתה יודע כמה אנחנו עובדים על זה ומה עברנו
רציתי למות מה נסגר?

haych

New member
חוסר רגישות נוראי

הייתי מדברת איתו על זה ושואלת מה נסגר ומאיפה באה לו היציאה הזאת?!?!

secretita

New member
צרת רבים....

את יכולה להתנחם בזה שכשסיפרתי לאבא שלי שהחזרתי שני עוברים הוא אמר שמכל זוגות התאומים שהוא ראה אחד תמיד אוטיסט. ממש התנפלתי עליו אז והוא לא הבין למה :)

haych

New member
די, מה יש להם?!?!?

ואם זה מעודד אותך (למרות שאני בטוחה שאת יודעת בעצמך שזה לא נכון!)
יש לי אחייניות תאומות מטיפולים, והן בריאותף, חכמות ונהדרות.

iLanKaBr

New member
אני חושבת שלא בכרח היו כוונות

רעות לאבא שלך.
כל אחד מתמודד אחרת עם העניין. גם אבא שלך מתמודד שאתם מנסים ואולי לוקח קצת זמן. אל תקחי את את האימרה הזו לצד השלילי. אולי אבא שלך גם חשב אליכם ולא יודע איך לעזור לך, איך להגיד לך משהו בנושא. אולי הוא רצה באימרה שלו להציע לך לבדוק מה עוד ניתן לעשות.
פשוט עכשיו כאשר יש לי ילדים אני נזכרת בכל מה שנאמר לי בכל שנות הניסיונות שלנו ואני התחלתי לחשוב על כל המתרחש אז אחרת לגמרי. אז זה גרם לי לסבל רב מאוד, היום אני חושבת לעצמי שלמה הייתי צריכה לקחת לכיוון הרע את האימרות האלה. רק גרמתי לעצמי עצב רב.

תו123456

New member
לרוב אני לא מתייחסת

לא לגננות, להורים בגן, לאנשים בעבודה, לשכנים ולדודים כל אחד שואל מה קורה את כבר לא צעירה, מה עם עוד ילד, הילד שלך בודד ועוד שלל פנינים.
כבר למדתי לסנן.
אבל כשבנאדם שיודע מה עברתי שאמור להיות הכי קרוב אליי ואומר ככה מול האחים והגיסות שלי ומול בעלי ומעמיד אותנו בתחושה לא נעימה זה מאוד קשה.
קל להסתכל אחורה ולהגיד למה להתייחס אבל יש דברים שפוגעים גם אם האמירה נעשתה לא מרוע. ואת הרגש הזה קשה לשנות

iLanKaBr

New member
רציתי להציע לך עוד כיוון הסתכלות

את האמת הטיפולים לילד שני נפשית היה טיפה לי יותר קל בזכות שעוד אז קצת הסתכלתי אחרת על כל האימרות ועל כל ההתמודדות הנפשית שלי מקודם. ניסינו לראשון 7 שנים. מה עברנו, ספר ארוך אפשר להוציא. ים של דמעות אני בכיתי. אחרי שהילד נולד, עשיתי קצת בדק בית על ההתמודדות שלי מקודם והפנמתי את זה לפעם שניה.
אחרי שהילד השני נולד נזכרתי בעוד אימרות שאז לפני הרבה שנים גרמו לי פשוט להבל.
רציתי קצת לחלוק עם הניסיון העשיר שלי בתחום

בול אבא שלי

באותו היום שהייתה החזרה. ידע על ההיסטוריה.. תאמת? לא התייחסתי בכלל... הוא קיבל על הראש מהמשפחה שלי ואחכ התנצל.. אצלי באיזה שהוא שלב אני נהפכת לאפטית אומרת שאם למישהו יש קשר עם הקב"ה אני אשמח שיזרוק לו שם איזה מילה..
חיבוק

מפעם

New member
קודם כל

ושנית אני רוצה להציע אפשרות אחרת, ללמד זכות
יש מצב שאבא שלך דוקא ניסה בדרכו חסרת הטאקט להסתיר את הטיפולים מהאורחים..
בכל מקרה הייתי סולחת לו כי זה אבא ומאחלת לך להקלט מהרה מהרה להריון מלא ותקין בידיים מלאות בסופו

a morph

New member
גם אני חשבתי על זה...

הרי זה לא הגיוני בעליל שהוא לא מודע לטיפולים, כי הוא כן, אז זה לא הגיוני שיגיד דבר כזה אלא אם זה היה "הצגה" למישהו אחר, אם זה להסתיר את הטיפולים או השם יודע מה...

תו123456

New member
תודה על זה

אמנם גם אחים שלי יודעים בגדול על טיפולים. אבל בוחרת בהצעה שלך לדון אותו לכף זכות ולהמשיך הלאה כי זה אבא שלי וזה מי שהוא.
הלוואי ויהיו לי הכוחות פשוט לקבל דברים כפי שהם ולא לקחת ללב ולהפגע. כי גם ככה הכל כלכך כלכך קשה

את יכולה להחליף איתו מילה

דווקא מתוך זה שאת סולחת לו ואוהבת אותו, וגם בטוחה באלף אחוז שהוא רוצה בטובתך .
יש אנשים (אמא שלי למשל) שכשהם בלחץ לפעמים יוצאים להם דברים מהפה , שלא ברור מאיפה הגיעו . את מכירה אותו, אולי הוא בסטרס מזה שיהיה לך קשה עם התינוקת החדשה, ואיכשהו זה מה שיצא לו להגיד?
אני חושבת שהשיחה קצרה, רק להגיד לו איך הרגשת, בלי האשמות, אולי תקל עליך לשחרר?

תו123456

New member
מעדכנת שבחרתי להתעלם ממה שהיה

היום הזמנתי אותו אלינו והכל היה טוב. לא דיברתי איתו על מה שהיה כי אני גם די מעדיפה לא לדבר על זה כרגע עם אף אחד. אני גם בזמן די רגיש ומבאס כי לא הצליח עוד טיפול והסבב החדש נדחה אז לא רוצה להכניס אותו לזה.
אבל תודה שעזרתן לי להסתכל על הדברים מזווית קצת אחרת.

למעלה