היום באקסטרא-הוט, פרק 4X04

רינת4

New member
היום באקסטרא-הוט, פרק 4X04

שם הפרק: "אפשר לעלות"? תקציר|סדש| אני נותנת בכל זאת כמה שורות רווח בשביל מי שלא ראה ולא רוצה לדעת... דיויד נלחץ כשהארוסה שלו לשעבר מבקשת ממנו לטפל בהלוויה של אבא שלה. העניין מעלה אצל דיויד רגשות אשם לגבי ביטול החתונה (לאחר שיצא מהארון). בינתיים, קית מבקש מדיויד לא לענות לטלפונים בבית כי הוא מודה שהוא עדיין לא יצא למרי מהארון בעבודה. בהשראת המפגש עם אידי קלייר מקבלת טיפת ביטחון ואפילו מזמינה את ג'ימי מהלימודים ליציאה. אבל המצב לא נמשך להרבה זמן וחוסר הביטחון של קלייר חוזר במהרה (אני לא אספר לכם למה.תראו את הפרק בשביל לגלות). רות וג'ורג' מקבלים בדואר עוד חבילה לא רצויה בדואר, הפעם בצורה משאית-זבל צעצוע. רות מחליטה לקרוא לרשויות לתפוס את ארתו'ר אבל אז מודה בפניה ג'ורג' שהמשאית שייכת לבנו - עליו לא סיפר לרות לפני כן. פדריקו ממשיך לקבל מסופיה טלפונים של דרישות והוא מתחיל להתעצבן, אבל הוא עדיין לא מוכן לסיים את הקשר. הוריה של ליסה לוקחים את מאיה לכמה ימים ומשאירים את ניית לבד ובלי מה לעשות. ניית מחליט ללכת לבקר את ברנדה, בדיוק כשהיא באמצע משחק מקדים עם ג'ו... בערב ג'ו וברנדה אוכלים ארוחה אצל מרגרט שגרה אצל אוליבייה (המורה לשעבר של קלייר, זה ששכב עם ראסל ובילי) וברנדה מעירה הערה על תמונה של מאיה. מרגרט השיכורה זורקת לאוויר שזה אומר שברנדה רוצה ילדים. לאחר האחרוה, מתוודה ג'ו בפני ברנדה שהוא היה רוצה ילד איתה. ניית יוצא לריצה כשהוא מסטול ופוגש בכלב. עיניו של הכלב גורמים לניית לחשוב על ליסה. הוא עוקב אחרי הכלב, מה שמוביל אותו לגילוי מפתיע.

רינת4

New member
../images/Emo192.gif שני ציטוטים חביבים מהפרק...

David: (taping an answering machine message) Hi! You've reached David and Keith but we can't come to the phone right now because we're too gay!" Nate:I Guess that brings a whole new meaning to "dump truck"

ronre

New member
לי יש עוד ציטוט !!!!!!

Margret : "oh, Brenda is feeling eggy " טחחחח =)

רינת4

New member
../images/Emo13.gif וגם היום ערוץ 2, אותו פרק...

משודר ממש ברגעים אלו. אני רק חייבת לציין שאני אוהבת איך שניית כופה את עצמו על ברנדה ומה שמו, ועוד עושה לה שם פולניה.. זה תמיד מצחיק אותי מחדש.

קטרפי

New member
גם עם הhuman nature ../images/Emo110.gif

מישהו זוכר איך זה הולך בדיוק

lightanddark

New member
נראה לי משהו כזה.....

if you take the human out of the nature you left with human natuer עכשיו הבנתי את הקטע עם המדיום שהיא דיברה על ברנדה בכלל ולא על ליסה אבל מה לעזעזל המשמעות של "הסיפרה 3 לא חשובה"?????

רינת4

New member
לפי מה הסקת שהיא דיברה

על ברנדה ולא על ליסה? ועד היום אין לי מושג מה מסמלת הספרה 3...

lightanddark

New member
דבר ראשון

זה דיי ברור למה היא אמרה לו שהיא לא מתה?! ואני כל הקטע הזה קיבלתי תחושה שהיא בכלל לא מדברת על ליסה וכל הקטע שהיא מנסה לחזור עליו. בקשר למים: אם זכור לך קטע הבריכה מעונה ראשונה open book אז ביררתי קצת כי שמתי לב שרק אני חושבת ככה ומצאתי את הדבר הבא:

רינת4

New member
פששש..וואלה...

מעניין מאוד. אני באמת לא הבנתי איך מים קשור לברנדה. ואני ממש לא זוכרת את הסצנה עם הבריכה, בא לך להזכיר לי? וואי תודה רבה. זה היה מעניין מאוד לקרוא.

lightanddark

New member
זה היה בעונה ראשונה

שהיא הזמינה אותו לבית של ההורים שלה בפרק שהוא גילה על הספר. וההורים שלה באו באמצע והזמינו את נייט לארוחה. לא יודעת למה אבל ברגע שהמדיום אמרה שהיא רואה אישה והיא רואה מים הקטע הזה עלה לי לראש לא קישרתי את זה בכלל לליסה.

רינת4

New member
תודה

וכל הכבוד, באמת. אני עד עכשיו הייתי בטוחה שמדובר בליסה.

למעלה