היום אני....

היום אני....

אז ככה... נכנסתי על הבוקר לומר לכולכם בוקר טוב ולאחל לכם יום מדהים. אושה, מה קורה ילדה? מקווה שהכל פסיידר אצלך טורין, אל תתיאשי לי - הכל יסתדר אני מבטיחה! MAD - חולית עליך יא מופרע... אייל, מברוק על העבודה החדשה ובאמת שיהיה לך בהצלחה טיגר, מתה עליך... יאללה, אני הולכת לומר בוקר טוב לעולם (ולכל הרחוב) ואני אצטרף מאוחר יותר... אוהבת אתכם...

א. תיקון טעות

זה MAX ולא MAD למרות שזה יותר מתאים לו :0) ודבר שני, מה קורה, לא מתעוררים פה ככה מידי פעם? הלוווווווווווווווו קומו!!!!!!!!!!!!!!!

Zack DA

New member
נעלבנו ! למה שנקום ?

את אפילו לא מזכירה אותנו בהודעות שלך !

או קיי...

המון המון סליחה ששכחתי את מר אדון עולם, המלך, הגדול מכולם... (אם אני אגיד לו שאת הטובים שומרים לסוף זה יעבוד?)... אנא סלח לי MR.KING... בזאת אני פה בשלישית כדי לשאות אותך לשלומך באופן אישי ולצפות לחיוך קטן, אשר יאיר את יומי... (לא נסחפתי בכלל...) ובעברית, מה קורה גבר?

Weird Eyal

New member
היי

אני ער משעב 7 בבוקר פשוט לא היה לי כוח לכתוב..... (ההשפעה מאתמול רק עכשיו עברה...)

היי....

אני ערה משעה 5 בבוקר אבל לא יכולתי לכתוב כי עדין לא חיברו אינטרנט ברכבת ישראל... מה שלומך מר בחור?

MAX D

New member
בוקר טוב

אין לכם מושג איזה כיף זה לקום בבוקר (לפני 5 דקות) ולראות שכולם כבר היו פה (בפורום\על הרגליים) עוד לפני שאני חשבתי על החלום האחד לפני האחרון. בכל אופן מה שבאמת רציתי לומר- אתמול הייתי בנהיגה מונעת... כן כן אני לא נוהג כמו ילד הכי טוב (מטורף...) בכל אופן חוויה שהייתי ממליץ לכל אחד ואחת. הקורס הזה כמה שרב האנשים לוקחים בצחוק והכל, זה ממש לא. אני צחקתי המון (אני חי על לרדת על אנשים ובדיחות שחורות) אבל וואלה משהו נכנס לקופסה המעפנה הזאת שיש לי על הכתפיים. אז המלצה שלי ללכת ברגע שמקבלים את הזימון, לא להגיע ברצון ללמוד או לצחוק, להגיע בראש של לזרום עם המדריך אם לא זה לא עובר. עוד המלצה: אם אתם בצה"ל ויש לכם 3 שנים רישיון אתם תקבלו קורס רענון נהיגה- לכו עם זה למש"קית ת"ש\חינוך (אין לי מושג מי מטפל בזה) וצה"ל ישלם (שווה על לשלם).

MAX D

New member
מז´תומרת?????

מונעת עניים מונעת, אני כבר לא נוסע 90 קמ"ש בעיר ירדתי ל-89 קמ"ש בעיר. אני גאה בעצמי
. אז אני מבקש ממך אל תזלזלי בי.

MAX D

New member
אוחתי יא אוחתי

אל תזלזלי אבל אחרי ש- 4 שעות את יושבת מול בנאדם שתופר לך במוח זה משפיע... בפסיכולוגיה קוראים לזה שטיפת מוח.

MAX D

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

אצלי זו עבודה יסודית... הכל פינות... חופף עם ריצפז... אבל חוצמזה אם ישטפו איך אני אחשוב עלייך?????????

חומץ

מיצור חלאתי כמוני לא נפטרים כל כך מהר. תצטרך הרבה, אבל הרבה, יותר מרצפז בשביל לשטוף אותי מהמוח שלך

MAX D

New member
אהי אהי אהההההההי!!!!!

למישהו יש ביטחון עצמי מופרז

למעלה