היום אני בן 22 חודשיים לשחרורררררררר, עד מתי?!@
L LooKinG FoR My NaMe New member 15/11/06 #2 מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif מה עם כל אלה שעדיין לא התגייסו?
מ מסודי17 New member 15/11/06 #3 מזל טוב אחי אני עוד סופר את הימים לגיוס , חחח לחשוב שיש לי עוד 3 שנים לשחרור. מה מתפקיד שלך בצבא ? אני מיועד לחיל האוויר
מזל טוב אחי אני עוד סופר את הימים לגיוס , חחח לחשוב שיש לי עוד 3 שנים לשחרור. מה מתפקיד שלך בצבא ? אני מיועד לחיל האוויר
א אלוהים היא אישההה New member 15/11/06 #4 מזל טוב.... תהנה מהיומולדת לא להתמסטל יותר מידי... את בגיל אחר כבר
א אורי חייל 21 New member 16/11/06 #10 אני גם בחיל האוויר.. מתעסק בתוכנה, מדריך תוכנות.. מעביר קורסים, בודק תוכנה, כל מיני דברים במערכות מחשוב של ח"א..
אני גם בחיל האוויר.. מתעסק בתוכנה, מדריך תוכנות.. מעביר קורסים, בודק תוכנה, כל מיני דברים במערכות מחשוב של ח"א..
א אורי חייל 21 New member 17/11/06 #15 אני במטה של ח"א זה בקריה יוצאים כל יום. אבל אם אתה בבסיסים אז רוב הסיכויים שתצא חציים או חמשושים. יענו אחת לשבוע או אחת לשבועיים.. אבל הכל תלוי איפה מה ולמה..
אני במטה של ח"א זה בקריה יוצאים כל יום. אבל אם אתה בבסיסים אז רוב הסיכויים שתצא חציים או חמשושים. יענו אחת לשבוע או אחת לשבועיים.. אבל הכל תלוי איפה מה ולמה..
א איילה בודדה New member 15/11/06 #6 ../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif
ע ענת71 New member 15/11/06 #7 ../images/Emo77.gifמזל טוב עד 120!!!../images/Emo65.gif שיהיה לך הרבה בריאות והצלחה באזרחות.
M mori17 New member 17/11/06 #14 מזל טובבבבבבבבבבבבבב באיחור קטנטן אבל שוב שיהיה לך הרבה בריאות הצלחה בכל מעשה ידייך ושתמצא אהבה מורי
ע עמית שפריר New member 17/11/06 #17 מזל טוב אורי מזל טוב ל-22 ותראה השחרור יגיע מהר מכפי שנראה לך. תהנה ממה שנשאר אה כן ותשנה את שם המשתמש שלך ל "אורי חייל בן 22"
מזל טוב אורי מזל טוב ל-22 ותראה השחרור יגיע מהר מכפי שנראה לך. תהנה ממה שנשאר אה כן ותשנה את שם המשתמש שלך ל "אורי חייל בן 22"