היום, אמרתי למורה שלי

Bad Princess

New member
היום, אמרתי למורה שלי

לנהיגה שאני לא רוצה להמשיך ללמוד יותר. וככה, אחרי 5 כישלונות, שנה וקצת של לימודי נהיגה, המון דפיקות ראש בקיר, מתחים בלתי נסבלים לפני טסט, לא מעט דמעות, פרשתי מלימודי נהיגה. לפחות יש משהו טוב בצבא הזה שבא ולוקח אותי ולא משאיר לי ברירה. והוא עוד אומר "טוב אז אחרי שתסיימי טירונות תהיה לך רגילה אז נעשה לך שיעורים מרוכזים ונגיש אותך. ותדעי לך שזה לא נורא הרבה עושים את זה" נכון, כי אחרי שאני אסיים אחרי חודשיים וקצת את הטירונות אני רק ארצה לחזור ללמוד ולהרגיש שוב פעם כמו לא יוצלחת. זהו, נגמר. חבל, דווקא רציתי רישיון.

Valud

New member
אין מה להגיד באסה....

אבל אל תדאגי שיהיה לך פחות לחץ וזמן פנוי תסיימי את הרישיון...שיהיה לך בהצלחה

Bad Princess

New member
תודה../images/Emo142.gif

זה בסדר, לא נורא. עשתה לי רק רע הנהיגה הזאת... בלעע.

Superdror

New member
אל תתיאשי , יהיה בסדר ../images/Emo39.gif

בסופו של דבר את תקבלי רשיון ותהיי ממש שמחה. להכשל בטסט זה ממש ממש קל, זה שנכשלת 5 טסטים לא מעיד ולא אומר שום דבר על הנהיגה שלך, זה יותר ביש מזל, צריך גם מזל בשביל לעבור טסט. תחשבי על זה שהסיכויים להכשל בטסט , די עצומים. אם נחשוב על זה , צריך בדיוק חצי שניה בשביל לעשות טעות ולהכשל בטסט. טסט בממוצע עורך כ20 דקות, מה שמשאיר אותנו עם כ1200 שניות, מאחר וכל חצי שנייה אנחנו יכולים לעשות טעות, משמע, במהלך טסט אפשר לעשות 2400 טעויות ! כאשר בסך הכל, טעות אחת תכשיל אותנו.... הקיצר, תתעודדי קצת ! זה שנכשלת ב5 טסטים לא אומר שאת נהגת גרועה!(בפעם ה10). One day you'll wake up and you'll see your driving permit waiting for you in the mail box. דרור.

../images/Emo73.gif../images/Emo7.gifמכירה את זה מקרוב

טוב אז ככה!!!! היום ניכשלתי טסט שלישי בצער רב,אני לומדת כבר שנה פחות שבועיים,וגם מורה נהיגה כבר הספקתי להחליף לפני פחות מחודש וחשבתי שטסט שלישי אני בטוח עוברת.הטסטר המניאק נגע לי בהגה ומשם הכול התחרבש לי למרות שהוא סתם רצה להכשיל אותי,הוא גם רצהלבלום אותי אבל לא נתתי לו את השמחה.עצרתי בכל תמרור עצור ובכל מתן זכות קדימה הורדתי לראשון והיו לי איזה עשרה תמרורים של מתן זכות קימה אם לא יותר. קיצר אני מבואסת חבל על הזמן.אז אני לא אגיד "לא מעט דמעות"אלא הרבה מאוד דמעות,וגם אני חשבתי שאולי הגיע הזמן להרים ידיים.אבל זה המעשה הכי מטופש לעשות!לאחר כל כך הרב השקעה כספית ונפשית מצידך ,איך אפשר לזרוק את כל זה לטימיון,כיה רי ברור שלאחר ההפסקה הזאת את תצטרכי לקחת לא מעט שיעורים כדי לחזור לתלם,חשבת להחליף מורה נהיגה?אניהחלפתי ואני כבר שנה לומדת,כי נפלתי על מורה גרוע ועכשיו אני בעצם משלמת על טעות שעשיתי לפני שנה.!!! כל החופש האחרון לפני הגיוס נהרס לי בגלל שאת עסק הנהיגה אני ממנת בעצמי,לאחר שהם אחרי שעברתי 28 שיעוריטם הפסיקו לממן.בהתחלה אני ממנתי עד שנגמרלי הכסף ואחרי זה הם ועכשיו,איך שהתחיל הקיץ שוב אני ממנתי ,כל גורש שהרווחתי בעבודה הלך על זה! לסיכום הדבר הכי יפה הפך בעבורי ואני מבינה שגם בעבורך סיוט מתמשך והדרך היחידה היא להתמודד ולהתעמת איתו!!! אז הדבר היחיד שאנו יכולות לעשות זה פשוט להמשיך במסלול הטסטים הכל כך שוחק ויקר וכמו שהיום המרוה שלי אמר"כל טסט זה עוד צעד לקראת הרישיון" אל תרימי ידיים,אם את חושבת שאולי גם המורה אשם ,אז חפשי אחד טוב וספרי לו את ספורך ותגיעי איתו להסכם על מספר שיעורים ושוב טסט. כי אי אפשר להפיל את כל האשמה רק על התלמיד.!!!!! לסיכום יכול להיות שקצת עיצבנתי אותך,אבל הרשתי לעצמי להגיב כפי שהגבתי כי אנ ידי במצבך,(חוץ מזה שאני רק עולה לי"ב ועוד שנה עד הצבא).אז כל מה שנותר לי להגיד לך ,לי ולכל השאר במצבנו ,זה למהשיך להלחם וזה עוד יגיע והאמת גם לקוות פחות.אני מפסיקה לקוות ולהתפלל,לא זה אז הטסט הבה,כמה שזה יקר אני כבר יודעת אבל אני לא אתן לטסטרים ולמורה נהיגה הישן שלי לנצח אותי!!!! שיהיה לך
בצבא וגם ברישיון שתוציאי מתישהו!!!! מכל ה-

../images/Emo10.gif עצוב מאוד!!!

לדעתי, אסור היה לך לוותר... היית צריכה להמשיך עד שתעברי! אני שמעתי סיפור על מישהי שלא עברה 10 טסטים והיא עדיין נלחמה וכלום לא עזר והיא עברה ללמוד על אוטומט במקום הילוכי, והיא לקחה כמה שיעורים ועברה טסט. חבל באמת חבל, את צריכה להוכיח לעצמך שאת תצליחי ורק ככה את תצליחי, תחשבי על זה...כי בקרוב מאוד מאוד זה יתחיל להציק לך שלא הצלחת, ואת תחזרי ללמוד אז עדיף כבר עכשיו לקדם את העניניים. בהצלחה בכל מקרה, ובכל דרך שתפני!

Antonio Montana

New member
בחיים אל תוותרי.

אני אישית מכיר מישהו שנכשל 5 טסטים, ועבר בשישי. הסוד של הבחור היה שהוא פשוט לא לקח כל כך קשה, זה היה אצלו בקטנה. הוא אמר לי אבל שהוא נשאר קול בחוץ, אבל אחרי כל כישלון הוא באמת הרגיש מלחמה בתוכו עצמו, בכל מקרה, אני לא חושב שאת צריכה לוותר, אני לא יודע איך את מרשה לעצמך, או איך נותנים לך אחרי כל ההשקעה, השנה, השיעורים והסכומים. תחשבי על הרגע שתעברי טסט.. הרגע הכי מתוק בחיים שלך. וזה לא בלתי אפשרי לעבור טסט, תראי, כל נהג על הכביש עשה את זה. אני חושב אישית שזה הכל עניין של ביטחון עצמי, ומחשבה חיובית. לא מחשבה על 'מה הבוחן חושב עליי' 'מה הבוחן חושב על זה' כי זה מיותר ואולי בגלל שעברת 5 מבחני נהיגה מעשיים לא מהזכות שלי להעיר על זה אבל בגלל התרכזות וריחוף למחשבות מטופשות מעבר לנהיגה אנשים פשוט עושים טעויות, אמנם, אינני יודע אם זו הסיבה שבגללה לא הצלחת לעבור טסט עד כה. מאוד נגעה בי ההודעה שלך.. כי גם אני עברתי את זה, ואמרתי לעצמי שאני מוותר ומוותר ושאני בחיים לא אעבור, ואני זוכר בבירור אבל שאבא שלי אמר לי אחרי הטסט הראשון 'זה לא נגמר עד שזה נגמר' וזה המוטו שאת צריכה ללכת איתו! זה לא נגמר עד שזה נגמר! וזה יגמר! את לא תתני למשרד הרישוי ולטסטרים 'לנצח' אותך! ובסוף יבוא האיש עם החולצה המכופתרת הכחולה שיתן לך את הרישיון! ואת תנהגי יותר טוב מכל החברות שלך.

למעלה