היום, איזה יום...

י ו ב ל ק

New member
היום, איזה יום...

זה התחיל עוד אתמול בשרונה, עם טיסה עד התבור. היום התחלנו בבוקר בשרונה אחרי טיסה קצרה של רעי הבנו שאין כל כך מה לחפש אז נסענו לתבור, צפוניות קלות, לא נורא. אלישע ואלכס כבר בעמדה אלישע מרכיב אלכס עוד מהסס. אני רועי ויובל עצמוני מרכיבים צ'יק צ'ק. אני יוצא ראשון רץ כמו משוגע וממריא, מעל האספלט מקבל אותה, איזה יופי לוקחת אותי אנכי עד 1940 מישר קו לבית שאן. מגיע ל350 ומתדלק כל פעם בקטנה ל600, לא כי לא רציתי יותר אלה כי הם היו חמקמקות. בסוף מגיע פחות או יותר מול הגלבוע. זהו אין בעיה מקבל עוד אחת עד 1100, מסמן וי מעל בית שאן מטרמל עם הציפורים מעל הבריכות.ומצפין חזרה לאיסוף יותר קל. נוחת עם רוח חזקה בבית אלפא. איזה שעתיים של טיסה מי יפלל לעוד ימים כאלו. כן ירבו, אמן.

חגי

New member
מה עם האחרים?

אגב - חבל שלא ניסית לכיוון מגידו - חציית יערות מנשה ולכיוון השרון זה קרוס שלא מגביל אותך בשטחים.

alexz2

New member
חבל שלא ניסית לכיוון מגידו

ניסיתי לכיוון מגידו דרח גבת המורה - אזור של אפולה לא היה פעיל במאוחד יחסית לעמק גלבוע - נחתתי ביציע מאפולה לכביש הסרגל.

חגי

New member
גדול אלכס - אף אחד לא היה עושה זאת

טוב יותר. אני מתכוון כמובן לכתיבה...

יובל כל הכבוד!

ולחשוב שהית אפרוח קטן שלי (רך וצהוב פיו פיו-"הנה כבלים...שדה נחיתה....להרגע.....) כולי גאווה.

י ו ב ל ק

New member
תודה על הפירגון

מאושר על הדרך ועל התוצאה זוכר לך ולכל מי שליווה אותי בדרך הארוכה הזאת מהלייט לדרים ועכשיו לשובה של הסנטנה, ומי ייתן בקרוב אצטרף לליגה של הגדולים.

למעלה