היום אחרי מבט

צביקהאו

New member
היום אחרי מבט

ראש המועצה שלנו מככב בכתבה על ראשי ראשויות... לפחות זו ההתרשמות שלי מהפרומו

Master Stav

New member
כתבה מפנה לגמרי

הן מבחינת הדרמטיזציה הן מבחינת העריכה המוגזמת הן מבחינת השימוש בחומרים והן מבחינת המסקנות כל שכן הופתו של השר לבטחון פנים לא אהבתי ותתפלאו לאו דווקא את הופעותיו של רוא המועצה שלנו אלא בעיקר את השימוש הציני בבעיה אמיתית בכדי לשרוף זמן שידור על צהוב צהוב צהוב ... ולא לא מכבי תל אביב .

gillb

New member
לדעתי כתבה טובה - תודה דודי על הלינק

לטעמי שיקפה בהחלט בעיה קשה וכואבת של השתלטות גורמים עבריינים על רשויות מקומיות. הדיון הוסט ,לדעתי בצדק, לטיפול בבעיית משפחות הפשע, שאכן מונחת לפתחו של המשרד לבטחון פנים שאחראי על המשטרה. ועוד משהו לענין ה"צהוב ולא מכבי". מעניין איך זה היה ניראה באחת התוכניות של ערוץ 2? היו "מאכילים" אותנו שבוע בפרומואים חולניים (לא שכאן לא היו פרומואים) עם מוזיקה חולנית ועריכה מוגזמת ומופרעת (ובאמצע היו דוחפים לנו גם פרסומת ל ב.מ.וו). גיל ברקאי

Master Stav

New member
גיל הפתעת אותי

אכן יש בעיה לא הכתבה לא שיקפה אותה נאמנה היא בקושי נגעה בהלצערי המצב הרבה יורת חמור מהמתואר ...אנשי הפשע מגיעים לעמדות מפתח בתוך הרשויות אנשים כוחנים מגיעים למקומות בהם הם יכולים לעסוק במסחרה ולמכור בכסף ובטובות הנאה את שלכולנו מגי בתכלס בחינם ובשוויון היזדמנויות הכתבה הייתה צהובה לגמרי הפרומויים היו מחרידים וברובם כיכב ראש המועצה שלנו היה לו הרבה יותר זמן פרומו מזמן כתבה ....לא אהבתי את זה ויותר לא אהבתי שהוא היה היחיד שאמר ( אולי זו האמת אבל יש דברים ש....) שוהיה ויצטרך לפעולה כנגד גורם עברייני הוא יחשוב פעמיים .... אני לא שופט אותו שיהיה ברור אני נגד האלימות אם כי הדברים בכתבה לטעמי הוצאו מהקשרם לגמרי ....החתולים הורעלו ? הרי לזה יש הוכחות חותכות שהם חלו לגבי כול השאר רימון רסס או אפילו הרגשה סוביקטיבית לחלוטין של ראש המועצה וחשש לשלומו ושלום משפחתו אני בהחלט יכול להרים יד ולומר אני מזדהה כתבה רעה שלא נגעה אפילו בערפל לעניין עצמו .ושלא תבין ...חבל מאד על כך .

למעלה