היום אזרתי אומץ לספר.

ספר ריק

New member
היום אזרתי אומץ לספר.

יותר לא אשן במיטה הזו. הגיע הזמן להפרד ממנה. יותר לא אסבול את ההצקות. יהי זכרה ארור.

ספר ריק

New member
הכל יותר מבסדר, ב"ה

תתחדש על החתימה המעניינת (אם כי לא ממש הבנתי למה קנאה היא תנאי הכרחי לאהבה אמיתית
)

ברוך שובך ספר יקר, החיפושים הועילו

/tapuzforum/images/Emo6.gifוהנך כאן איתנו שוב.‏ מה נשמע ידידנו הצעיר? מהקרה עם המיטה הארורה? מה עשתה לך? הסבר את אוזנינו,‏ למען נסכית ונלמד ממה שעבר עליך לאחרונה.‏ עת בה נעלמת לנו מהפורום.‏ שיהיה לך אחינו היקר יום שכולו טוב ,יום של ברכה,‏ הצלחה,‏ שלווה ואהבה ‏ ‏

ספר ריק

New member
שלום לום

כמו שאמר טיפי, לא שייך לפתוח בחיפושים אחריי בכל פעם שנעלמתי

everything4u

New member
זה רק בגלל שאוהבים אותך כאן

ומרגישים בחסרונך... קבל את זה כמחמאה. בכל מקרה, אם תרצה לשתף אז בשמחה... אין פה עניין של חשיפה אתה אנונימי בכל מקרה. ובסך הכל כולנו באותה סירה וחולקים חוויות דומות. יש כאן חבר'ה אינטלגנטים ובעלי ניסיון שיכולים להשיא לך עצות טובות או פשוט להוות אוזן קשבת וכתף (וירטואלית) להשען עליה... קיצר, חפרתי. אם תרצה תשתף והעיקר שתרגיש בנוח. אוהבים אותך ומחזקים אותך... תמיד... דרור

ספר ריק

New member
../images/Emo250.gif

כמו שכתבה "השם אינו פנוי" יצאה לי הודעה מאד לא חביבה, אך זאת עקב תקלה בשליחה מהסלולר. ניתן לראות כי המשפט נקטע באצמע. תוכן ההודעה אמור היה להיות: "כמו שאמר טיפי, לא שייך לפתוח בחיפושים אחריי בכל פעם שנעלמתי, אך תודה על הדאגה. כמו שאמרתי לאופיר, לפעמים קשה לשתף, ושיתפתי במעט שראיתי לנכון." מצטער אם התקלה גרמה לפגיעה, מצל"ג.

חחחחחחחחח ספר יקר ואהוב ךגם בחור)..

כלל לא פגעת בי, חלילה לך מעשות זאת, כל המטרה הייתה להעיר את החברים מתרדמת הקיץ (כנראה החום קצת השפיע עלינו) שאליה נקלענו בימים האחרונים... חחחחחחח. ודרור צודק בהחלט אנחנו כאן ע"מ שנסייע זה לזה, נחזק זה את זה ונהווה כתף תומכת לכל מאן דבעי. אנחנו אוהבים (אני בכל אופן) אותך ספר יקר. וזו ההזדמנות גם לשאול על פורטי, גיי40גברי - אייכה, שמא נזעיק את המשטרה הפדרלית של קנדה שתערוך בחיפושים נרחבים אחריך? /tapuzforum/images/Emo13.gif

בואו להתמצל"ג בקינגסטון!

הייתי בעיירה קינגסטון במשך כמה ימים. שם ניטשו קרבות קשים בין צבאות ארה"ב קנדה לפני כמאתיים שנים. כיום שקט שם והכול שליו. אני מצפה לגאולה שתבוא גם לארץ ישראל, ושגם אצלינו בארץ יהיו המלחמות רק עניין של הסטוריה ועבר רחוק. הנה תמונה של חייל-שחקן של הצבא הקנדי (אנגלי) של אותם ימים.

באמת נהנינו

הנה עוד כמה חבר'ה. בן זוגי נגן בפסנתר, שני אמריקאים נגנו בבנג'ו וביוקליילי, היו סיורים רגליים באתרים הסטוריים. הגאולה תבוא, אבל באיזה דור?

אני בקושי נוסע למרכז הארץ...

ואתה מצפה ממני שאבוא לקינגסטון... חחחח - לצרי הסיכוי קלוש. הגאולה בעז"ה לארץ ישראל כאשר ישמעאל יסיים את מלכותו בזכו הכיבוד הורים שעשה לאביו אברהם אבינו. הובטחנו ע"י הקב"ה שגאולה האחרונה תהיה גדולה מהראשונה (גאולת מצרים). אני בכל אופן מצפה לה בכליון עיניים (הן לגאולה והן לגואל - תרתי משמע!!!)

אגב, עפףי הכותרת שלך בשרשור זה

חשבתי לתומי שאזרת אומץ לספר להוריך, לאחיך, לחבריך ולכל אחד אחר שאתה הומו - שיצאת מהארון החם (אל תשכח להפעיל את המאוורר/מזגן אם אתה עדיין שם... חחחחחחח

למעלה