היום אולסטאר

סלים וארזה

New member
מנהל
היום אולסטאר קודם כל מדובר לדעתי בהחלטה מטומטמת. זה לא NBA ששם יש 82 משחקים בעונה, וגם שם יש מרווחים בין העונה הרגילה למשחק האולסטאר. אתמול היה מחזור משחקים מלא. חלק מהקבוצות השקיעו את כל מה שיש להן. הגוף צריך להתאושש. נכון שמדובר באולסטאר והאנרגיה שמשקיעים היא פחותה, אבל עדיין כשיש תחרות שלשות ותחרות הטבעות ומופע של אייל גולן, ואם נוסיף לכך את העייפות, אז יש חשש לפציעות.

אני מקווה שאתבדה ושהכל יעבור בסדר, אך עדיין לקבוע את האולסטאר יום אחרי מחזור ליגה, זה נראה לי בעייתי. מה דעתכם?

סלים וארזה

New member
מנהל
טוב, עבר בשלום יותר משזה היה אולסטאר זה היה יותר כמו משחק הרוקיז. אין הגנות ולאף אחד לא ממש אכפת מהמשחק. כולם לקחו את הגאלה הזו בהומור וללא רצינות. אז היתה תחרות הטבעות ותחרות שלשות לצד רגעים מביכים של איקסי קולע זריקות סבתא וכדורגלנים חסרי מושג.

אפי מתברר כאחלה פרשן. הייתי שמח לשמוע אותו יותר בעמדת השידור.

כשקוז׳י מטביע פעמיים, אפשר להבין שבספורטק משחקים יותר חזק. עברנו את זה, אבל ממש לא ברור לי למה היה צריך את האולסטאר הזה מלכתחילה

tristan79

New member
מה שבעיקר אני לא מבין באולסטאר הזה זה התאריך - אמנם עכשיו טכנית חופשה מבית הספר עבור הילדים, אבל זה עדיין לא חול המועד. לא היה עדיף לדחות את הסיפור הזה בשבוע (ואז אולי גם ליצור הפרדה בין סיום הליגה הרגילה לתחילת שלב הבתים) ולנצל את חופשת הפסח (את החלק ממנה שגם יותר נוח להורים) ולייצר מזה הפנינג יותר גדול?

או אולי להקדים את כל האירוע בשלושה שבועות - אולסטאר ישראלי נשמע כמו משהו שמתאים לפורים, לא?

למעלה