היוםםםםם

tailka

New member
היוםםםםם

עד היום חשבתי שיש לי את העבודה המושלמת לשנה הבאה יומיים חצי מישרה בגן שאני אוהבת ומירה והיום נודע לי שההורים לא מרוצים מההסדר הזה ולכן זה לא יקרה אז היום פירסמתי מודעת דרושים וחזרו אליי שתי בעלות גן , הייתי בראיון אחד והכל בת"א - וזה ממש רחוק כי אני לא ניידת ותלויה באוטובסים ונראה לי שבאיזור השפלה יש מספיק גנים טובים ובעלת הגן שאני עובדת אצלה עכשיו בחצי מישרה אמרה שהיא כמעט בטוח תצטרך אותי לשנה הבאה , ואני מאודדדדדד מאוד מאוד אוהבת את המקום שאני נמצאת בו , אבל זה לא בטוח שום דבר לא בטוח אוווווווווווווווווווווווווווווווווף חשבתי שאני לא צריכה ללכת יותר לראיונות עבודה תקראו לי מפונקת אבל אני רוצה לעבוד יומיים בשבוע חצי יום - בשביל אני אוכל לשלב את העבודה במכון והלימודים הבנות בכיתה שלי עובדות מישרה מלאה בגן , ניסתי וזה ממש הטריף אותי נראה לי שהשילוב בין הגן למכון הוא השילוב המושלם .. אני מרגישה לחוצה מכל הסיטואציה הזאת של הראיון אני יודעת שאני טובה עם הקטנים ...ממש יודעת , אבל המבוגרים ... אוף למה אי אפשר לעשות ראיון עם ילד בן שלוש ... נאאאארף ... לא בא לי

מה לגבי משרה של גננת רוטציה/מחליפה?

נשמע מתאים לך, אבל קחי בחשבון שזה אומר להיות בכמה גנים. מבאס שירדו מהעניין הזה, מקווה שתמצאי במהרה.

tailka

New member
אין לי בעיה עם זה

כי אני רוצה לשלב את העבודה במכון בתור מדריכת כושר ככה שמימלא אני יעבוד בשני עבודות

למעלה