היוםםםםםםםםם

היוםםםםםםםםם

וואיייי לא מפסיקים לשדר את בוא נזרוםםםםם אפילו היום כשיוצא הקליפ החדש!!!! אז תתארו לכם מה יהיה עם לא זה לא!!!!!!!! הוא ישודר מלאאאאאאאאאאאןן!! אנחנו חייבים להצביע לו מלאאא להכין ת'נפשש! אצבעות בכושר! חשבון טלפון עצוםםםםםםםםם יצא אבל חפיףףףף =]]]]]]]]]] אז תכינו תירוץ גם למה הוא כלכך גבוה..! והיום יש MY MUSIC MAGAZINE כולם לראותת חייבים!!!! ואתמול שירי זכתההההההההההה ווהוווווווו רק בישבילהה נשארתי ערה כדי שהיא תקח כדי להתפלל ולהצביע לשירי ללא הפסקה!!! כמה שאני מאושרתתת היא זכתההההההההההההההההה היא תייצג אותנוווווווווו ואני מקווה שהפעם האנטישמיות תהיה קצת פחות כי בכל זאת האוקריינים אוהפים אותנו =] לפחות זה.. יאללה בהביי.. אני בבית אין לי כח ללכת לבצפרר.. חחחחחחחחחחחחח ואתמול אני וקרן לא הלכנו, מי שיודע למה יודע.. סורי שמול! והכי סורי - קרן!!

Britney Boy

New member
לא נורא טלושיתת

אני לא יודע מה קרה ממי.. אבל אני בטוח שהיית הסיבה טובה כי רצית לבוא... ויכלתי להכניס אתכן למאחורי הקלעים..באסה... בקיצר כן לא לשכוח לראותתתת היוםם סוף סוף

איזה באסהה אנלא יראה היוםםם..בעעע.

נקווה שיש שידור חוזר.. ושמולל..אם ישך תקליפ של לא זה לא תעלה בערב..

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifלימור סחייק

לימור סחייק היא דודה שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי...................................יו איזה כיף לי מי שרוצה שישלח לי הודעה ואולי יקבל את המספר של הלהקה.........................................................יו אני מתה איזה יפה היא הייתה אתמול בקליףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שאני מתההההההההההההההההההההההההה

אוקיי../images/Emo4.gif

נגיד.. וגם אם זה נכון מה שאת אומרת אז אל תתני שום מס זה סתם יוצר בלאגן.. בשביל זה יש לנו את שמוליק חחחחהה:)

chriscrossed

New member
../images/Emo4.gif נכון...

שימו לב שללימור יש אחיינית שקוראים לה לימור...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ללימור סחייק יש אחינית שקוראים לה לימור סחייק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ראיתי את זה 3 פעמים../images/Emo12.gif

חחחחחחחח כול פעם להתרגש מחדשששש
ראיתם את הלוי????נסיכת החושך חחחחחחחחחחחחח מושלמתתתתתתתתת

למעלה