היוםםםםםםםםםם...

נקיטה...

New member
היוםםםםםםםםםם...

היום היום היום... טקס חלוקת גביעים/מדליות בחוג הקארטה. היום. היום הוא יעמוד עם החליפה הלבנה שלו, חגורה צהובה... הוא רק בן ארבע וחצי. טוב טוב טוב... נשברתי, אני אספר. אתמול הלכתי לחנות לגביעים וקניתי לו גביע קטן קטן... כתבתי לו: ``גאים בך``... למקרה שהוא לא יקבל גביע... לא רוצה שהוא יתאכזב מידי... יאוווווו... שיגיע כבר הערב. נקיטה (שמתה מהתרגשות)

אילה.

New member
נקיטה

איזה רעיון מדליק!!!! גם שלי קראטיסט... גדול יותר, בן 8, וזז כמו נמר... <והמאמן שלו... אוףףףף איזה מאמן!!!> ככה, בינינו, אילה

כמה זה חשוב..

לתת לילד תחושה שאוהבים אותו מאמינים בו תומכים בו וגאים בו, לא משנה מה יעשה ואיך.. כל הכבוד על הרעיון... רעיון נפלא. רקדנית (מחזיקה אצבעות לקראטיסט)

לי28

New member
רעיון ענק...

אהבתי את הרעיון... פשוט גאוני. הבן של חברה טובה שלי בן 7 וגם הוא בחוג קארטה. יום אחד, בשעות אחר הצהרים נפגשנו כמדי יום {כמעט} בגן המשחקים הציבורי, ופני בנה נפולות, שאלתי לפשר הדבר והתברר שאורן הפסיד בתחרות, אז הוא יודע שצריך להפסיד בכבוד, הוא יודע שתמיד יש מפסידים כמו שיש מנצחים והוא גם זוכר שבפעם שעברה הוא קיבל את הגביע...אך בכל זאת הדמעות זלגו. בפעם הבאה גם לו תחכה גביע.... תודה בשם אמא של אורן על הרעיון האדיר.

נקיטה...

New member
הוא קיבל ראשון...

ראשון, ראשון ראשון קראו לו לבמה... ראשון!!! איזו התרגשות... איזו היסטריה... מלא פלשים... וצילומים... שריקות... אחחחחחחחחחחח... הרגעים האלה. ואילה... בואי שניה... (המאמן... אחחחחחח שווה בננית...) נקיטה (אמא גאה)

אילה.

New member
יווווווו!

איזה כיף!!! תגידי ת`אמת... היו לך דמעות? ת`אמת!! כי בסוד אני אגיד לך, שכשלנסיך שלי זה קרה... אני... איך לומר... הייתי חייבת טישו... (ונחשי מי הביא לי טישו? חחחחח בטח שהמאמן!!!!) אילה מתה על קראטיסטים

lmerav

New member
וואו אהבתי.

ניקיטה ואילה אתן מקסימות. תמשיכו להתרגש מהפעוטים שלכם , זה גורם לי הרגשה טובה ועם חיוך כל היום. מירב

נקיטה...

New member
דמעות?

היתי בהיסטריה... בכיתי צחקתי צעקתי והכל ביחד... הוא שלי, והוא אלוף והוא שלי והוא מתוק והוא שלי אחחחחחחחחחחח הוא אלוף!!! (למרות כל זה לא מכבדת בבננית שלי!) נקיטה (שעשתה בושות ... צעקתי המון...)

למעלה