חחח אני בשתי הפורומים כמו עדידוש!(darklighter)
S S k y G i r l 58 New member 28/3/05 #20 חחח אני בשתי הפורומים../images/Emo112.gif כמו עדידוש!(darklighter)
S S k y G i r l 58 New member 28/3/05 #22 אהה כן ו..../images/Emo112.gif אולי תפסיק לקרוא ליskygirl ותקרא לי בשם שלי: אור..
D dark warrior New member 28/3/05 #23 קשה לי לזכור שמות../images/Emo4.gif אני בקושי זוכר את שרון (LauraLF) רק היום למדתי את השם שלה...
S S k y G i r l 58 New member 28/3/05 #24 תזכור ככה:../images/Emo112.gif אני אוהבת אסטרונומיה- אני רוצה לחקור חורים שחורים שאני יהיה גדולה- חורים שחור בולעים אור או שפשוט תזכור.. חחחחח
תזכור ככה:../images/Emo112.gif אני אוהבת אסטרונומיה- אני רוצה לחקור חורים שחורים שאני יהיה גדולה- חורים שחור בולעים אור או שפשוט תזכור.. חחחחח
D dark warrior New member 28/3/05 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה../images/Emo35.gif ../images/Emo130.gif
D darklighter New member 28/3/05 #31 אל תקראי לו צ'יפס!!../images/Emo115.gif גם הוא לא רוצה שיפרסמו את שמו בפומבי סתם... הגענו לפשרה לגביי העניין... אז אין צורך לקרוא לו צ'יפס...
אל תקראי לו צ'יפס!!../images/Emo115.gif גם הוא לא רוצה שיפרסמו את שמו בפומבי סתם... הגענו לפשרה לגביי העניין... אז אין צורך לקרוא לו צ'יפס...
ס סוכריה16 New member 28/3/05 #27 נכון!!! אוף1 הקיי הראשונה הייתה דומה לה כזה באופי ואהבתי .. שינו לאחת מכוערת... ואז הביאו את זו!והיא פשוט מתאימה למיגל.. ובכלל היא משחקת יפה!!! למה להוציא אותה!?!??!
נכון!!! אוף1 הקיי הראשונה הייתה דומה לה כזה באופי ואהבתי .. שינו לאחת מכוערת... ואז הביאו את זו!והיא פשוט מתאימה למיגל.. ובכלל היא משחקת יפה!!! למה להוציא אותה!?!??!
D darklighter New member 28/3/05 #32 קצת מאוחר אבל../images/Emo115.gif ברוכה הבאה השתלבות מהנה מסכימה איתך לגבי קיי...אבל ראיתי את קיי4 וגם היא שחקנית טובה רק הרסו את הדמות...
קצת מאוחר אבל../images/Emo115.gif ברוכה הבאה השתלבות מהנה מסכימה איתך לגבי קיי...אבל ראיתי את קיי4 וגם היא שחקנית טובה רק הרסו את הדמות...