היווש

סוכריה16

New member
היווש

קוראים לי דיקלה ואני בת 16 וחצי! הייתי רואה תשוקות ממש קבוע! אבל כשהתחילו הלימודים פחות.. ולמרות הכל אני מתמצאת חיחי.. עכשיו ששינו לזה שעה זה ממש מבלבל! אני ממש אוהבת את זה והדמויות האהובות עליי זה מיגל, קיי, תרזה, איתן, וזהו.. חחח כל השאר גם חמודים! אהה אני ממש לא אוהבת את צ'ריטי! היא כל כך נדחפת לי בין מיגל וקיי..אני מתה על הזוג הזה
חוץ מזה אני רואה גם רבלדה..א ז מידי פעם אני אשים תמונות שלהם חיחי

coullette

New member
נשלצ-HELP HELP HELP

למה ואיך לכל הרוחות תרזה נזכרה כביכול בלילה שלה עם ג'וליאן? הרי זה עוד לא היה!!! אז איך היא יכלה להיזכר בזה? ואיך ויטני יכלה להזכיר לה את זה אם גם היא עדיין לא יודעת זה עומד לקרות? אני יודעת שהסדרה הזאת מוזרה ויש בה דברים משוגעים אבל להזכר במשהו שעוד לא היה? זה כבר עובר כל גבול אפשרי!!! אז בבקשה תסבירו לי איך זה יכול להיות!

fvighsu

New member
תשובה

הלילה שתרזה נזכרה בו עם ג'וליאן כבר היה כאשר תרזה ואיתן נסעו לברמודה להחנות לירח דבש של גוון ואיתן.

סוכריה16

New member
חחח.. סבבה ותודה

אני אוהבת את זה כי רוב השחקנים אני מכירה עוד מ 406.. ולדעתי הם מדהימים בייחוד פונצ'ו שילי..

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gifזה מיגללל!?!?!??!

שימי לי עוד תממונות שלו! בגלל שפירמטו לי את המחשב אין לי כלום שלו!!

סוכריה16

New member
שאלה!@@

האם באמריקה יש קיי אחרת!? (תגידו שלא ווקשע!!) אני כל כך אוהבת אותה עם מיגל!
הם כאלו יפים!! זה נכון שקיי הראשונה המדהימה דהייתה.. היא החברה בחיים של מיגל!? גם אותם אהבתי יחד.. אבל יותר את שניהם עכשיו!

סוכריה16

New member
לאאאאאאאאאאאא

לאא... אני אוהבת את קיי הזו! איזה מעצבן זה! עד שנקשרים לשחקנים ובמיוחד כמו שאני לקיי ומיגל מחלפים או שהם עוזבים.. איזה באסה! היא בכלל לא מתאימה למיגל זו.. היא נראית גדולה ממנו....

למעלה