היוגה של קראולי

היוגה של קראולי

האם מישהו יודע איזה סוג של יוגה תירגל והמליץ אליסטר קראולי? כמו כן מעניין אותי האם ניתן ללמוד סוג יוגה זה בישראל (אשמח לקבל הפניה לאתר אינטרנט בעברית אם קיים כזה).

היוגה שקראולי תירגל

מצויה בספרים שלו, במיוחד בזה. בזמנו היתה לישכה של OTO בארץ, ויש להם דף ברשת עם מייל - www.otoisrael.com .

תודה

אבל האתר שהפנת אותי אליו אינו מכיל כל מידע אלא רק עמוד ראשי סטטי. עדיין לא הבנתי איזה סוג יוגה קראולי תירגל (כלומר מה שם השיטה בעברית), והאם יש מקומות בארץ שניתן ללמוד בהם שיטה זו?

יש בתחתית העמוד

מייל דרכו ניתן ליצור קשר. לגבי סוג היוגה - אני לא יודע אם ניתן לסווג את היוגה של קראולי לאחת השיטות המוכרות. אפשר לדעתי לומר שהוא סינטז לעצמו סוג של יוגה מכמה שיטות ביחד.

ובכל זאת

האם יש שיטה מרכזית עליה התבסס? מהם השיטות השונות שמהן מורכבת שיטתו? ד"א שלחתי מייל לפי הלינק באתר (אני מקווה שהצד השני דובר עברית):) האם יש משמעות לתיבות OTO?

אני אישית לא מתמצא כזה גדול ביוגה

כך שאיני יכול לנתח את שיטתו של קראולי. OTO - Ordo Templi Orientis "מסדר הטמפלרים המזרחיים". זהו מסדר שקראולי עמד בראשו כמה שנים (אך לא הוקם על ידיו). רוב כתביו של קראולי הם רכוש המסדר וזכויות היוצרים שייכים למסדר.

אני משער שבארץ לא כל כך

מתעניינים ב-OTO, או ליתר דיוק - בחברות במסדר. אני יודע שפעם היתה קבוצה ואני מכיר גם כמה מהנפשות הפועלות. חלק עזבו את הקבוצה הזו כי הם מצאו לעצמם דברים אחרים, אחרים החליטו שה-OTO הוא לא בשבילם, ולכמה הפריעה ההתנהלות של הקבוצה בארץ. לא מזמן מישהי העירה לי, כשהלכנו בקניון - "הנה Y, עכשיו היא הסניף הרשמי של ה-OTO בארץ. רק היא".

MetalSinagouge

New member
../images/Emo10.gif

עושה רושם של מסדר מעניין, מי יודע אולי יום אחד יקום איזה פרומתאוס מודרני ויפיץ את המידע שלהם לציבור הרחב.

רוב המידע שלהם נגיש ברשת

ורובו הם כתבים של קראולי, או כתבים שמוחזרו תחת ידיו. אתה יכול למצוא את רוב ה- Libri שלו כאן. חלק מהטקסטים לא פורסמו שם, לבקשת ה-OTO, בעיקר הטקסטים הנוגעים במאגיה מינית. גם ה-OTO עצמם נגישים ברשת והם נמצאים בכמה וכמה ארצות בעולם (האתר הגרמני שלהם הכיל גם כמה בונוסים נחמדים).

MetalSinagouge

New member
ובדיוק בזה התעניינתי../images/Emo13.gif

הדרגה התשיעית אם איני טועה היא בעלת ערך מיוחד בשבילי. למרות שמי יודע, יכול להיות שאם אגלה מה זה אני לא אבין כלום כי זה עדיין יהיה מקודד.

למעלה