היה sweet and low

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
היה sweet and low ../images/Emo166.gif

הסוויט עבר מקום וחגג את הפתיחה. קבענו ב- 22:00. לירוי הודיע שהוא והנסיך יגיעו ב- 21:00. ספיינ´ עדכן שהוא יגיע ב- 21:30. המהממת אספה אותי בזמן (1+). משנה תורן נעדר (כל הכבוד לצהל
), וחסר לנו מאוד (1-). הגענו. מצאנו חניה (1+). נכנסנו (1+ אין אפליה, כולם משלמים
). המקום מרווח (פחות או יותר 1+), מאוורר (פחות או יותר 1-), ומחזיק בשיא גינס לתאורה מזעזעת (מי? מי העיוור שעיצב אותו?
) באופן כללי פ´סדר. היה אלכוהול חינם בכניסה (1+). היה שוקולד (1+). היו יותר מדי נשים (1-). מצאנו את לירוי הכוסון והנסיך היפה והאצילי (2+ על הנוכחות. ועוד 4+ לנסיך שהגיע... באמת הגיע הזמן!). אנחנו הלכנו לרקוד. הנסיך הלך לשתות. המוזיקה היתה סבירה (1+). ספיינבאר, מומין, דודובירד ואלמוני הגיעו (3+) באיחור (1-. לא קבענו ב- 22:00???). ספרנו 3 אקסים של לירוי - עכשיו, יקירי, אתה יודע שאני מתה עליך, אבל הטעם שלך בגברים היה מזעזע! סחתיין על המהפך. תשמור טוב על הנסיך שלך. אין הרבה כאלה - ובכל מקרה, היה מצחיק (1+).
ואיפה קמפארי??? היה ריינינג מן (1+). חסרונו של מ. תורן הורגש במיוחד כשלא נשמע אף קריאת קרב (1-). הנסיך לא רצה לבוא לרקוד איתי ("תלכי, תלכי, אני תיכף אבוא" 1-). בסוף הוא באמת בא (1+). המוזיקה הלכה והתדרדרה (1-) ואני שקלתי מס´ דרכי התעללות ב- dgay (ספיינ´! אתה מדרדר אותי!). המקום הלך ונהיה דחוס(1-). קנינו בקבוק מים - קיבלנו בקבוק קרח (1- מה זה???
). הגיע זמן ללכת. לקראת חצות לירוי והנסיך הראו סימני עזיבה, והמהממת ואנוכי הצטרפנו, כשאנחנו מותירים מאחורינו את ספיינבאר, מומין ודודובירד. ("אני צריכה לקום ב- 5:30" תקטר המהממת ללירוי בדרך לאוטו "אין לי בכלל שעה כזאת על השעון" הוא יענה לה
). סה"כ - 10
mai

המממ

אני נורא אהבתי את הסוייט ביפו. הייתה אווירה כיפיית, מועדון במרתף יפואי. הבעיה היא שבלי המרתף, נשאר סתם מועדון עם מוסיקה סבירה פלוס מינוס (שונא רימיקסים), עיצוב מזעזע והרב הרבה הרבה גברים חמודים. שבוע הבא ננסה נא את הלילנבלום 25, שהכניסה בו עד 11 חינם ולכן יש אפשרות טובה שעדיך יהיה על הסוויט החדש. מומין עייף במקצת

campari

New member
המף

חינם זה תמיד יותר טוב (זה המוטו שלי לחיים, ביחד עם "TRUST ME ON THE SUNSCREEN"). קמפארי בילה אתמול בחוף הילטון וסבל מחשיפת יתר לאוחצ´ות (ועוד באור יום!!! ובלי אלכוהול
) ולכן ויתר על הפתיחה ביודעו שתמיד, אבל תמיד יותר כיף לקרוא על זה בפורום מאשר ממש להיות שם.
ומלה לספיינ: בשמי ובשם הפורום כולו - לא שכחת משהו? אולי תמונת לפני/אחרי עם הזקנקן? העם רוצה לדעת!

Kingomri

New member
הודעת יש גבול!!!!

הלו הלו!!! לילינבלום 25 שייך לי ורק לי שומעים שם רוק אלטרנטיבי אין הומואים ויש שם בעיקר חיילים אז אנא, עזבו את המקום בשקט (למרות שאני מעולם לא נכנסתי בחינם לשם, טוב גם אף פעם לא חשבתי להגיע לשם לפני חצות וגם זה מוקדם מדי.... לעומת זאת השתייה חופשי-חודשי. לראייה, הפעם הבודדה שהשתכרתי עד כדי עלפון הייתה שם) בתודה מראש עמרי הסנוב (שמאוד רוצה לראות אתכם, רק, בכל מועדון אחר)

Liroy25

New member
היא מלכה! היא מלכה! היא מלכה!

ולהלן כמה תוספות:
הנסיך הגיע עם קלקול קיבה עצבני מה שמוסיף לו 9+ על הנכונות וההשקעה.
היו שם מספר אנשים שהייתי נורא שמח לדעת מה עבר להם בראש לפני שהם יצאו מהבית..שלא לדבר על אלה שהתעקשו להוריד חולצה...הלו??? יש כאן עוד אנשים בחדר?!
המוזיקה היתה מתחת לכל ביקורת, כבר עדיף את התקליטן של ה"שאדו", העיצוב..למי איכפת?
כל הכבוד על הבדיקות הבטחוניות בכניסה! (10+ על הדאגה והמישושים..נהניתי!)
תורן היה חסר ומאי לא הדגימה לי את ריקוד מכונת הכביסה שלה עם מומין.
הטעם שלי בגברים לא כזה מזעזע! אלא היו האקסים של תחילת הדרך...עושים הרבה טעויות בדרך להצלחה! שבוע הבא הולכים ל"תכלת".

spainbar

New member
הפעם יש לי כמה מילים....

קודם כל אני חייב למחות על הפיכתי לנהג מונית, עוד לא קניתי כובע צהוב ואין לי מקום למונה באוטו, ובכלל לא בא לי שיקראו לי משה.... עכשיו בקשר לסוויט: העיצוב של המקום דווקא מצא חן בעיני, רק חבל שבאמת התאורה עניה כמו הודו בהודו, והמקום קצת פחות מעניין ומגניב מהמקום ביפו... המוזיקה הייתה בינונית בהחלט, וכמו שאומרים: אין יותר גרוע מבינוני... קיוויתי שהאירועים האחרונים של יניב די.סי. יידבקו אליי אבל דווקא שהיו כמה חמודים, עדיין לא קרה כלום, בעיקר כי הייתי קצת מצוברח... ועיצבנה אותי העובדה שהחמודים התחילו עם החמודים האחרים... בכל מקרה בדיעבד סיפרו שלי שהיה משיהו שכל הזמן ניסה רק שאני לא ידעתי, איזה בושה איזה בזיון איזו חרפה - אבל בטח הייתי נהיה נבוך ובורח אז לא קרה כלום... בהחלט נבדוק את לילינבלום 25 אבל אני אופטימי לפעם הבאה.... GOD BLESS THE 02.6.02 :} ס´

xanadu

New member
כתבתנו מהשטח מעדכנת

עדכון מלילנבלום 25 - הזמנות יפהפיות שעיצב חברי א´, שחגג גם יומולדת, מזל טוף!! (+2) כניסה חינם, יפה מאוד. (+1) עיצוב - למי שהכיר את המקום בגלגוליו השונים, קטקומבות ירושלמיות עם נייר כסף של מסיבות כיתה ו´ ובשביל האוירה, הוסיפווילונות מתנפנפים. נו, שיהיה (1-), וודקה רד-בול מצויינת, ואל תזלזלו מעט מאוד מקומות בעיר יודעים להכין את זה כמו שצריך (+1), מוסיקה נחמדה בתחילת הערב (+1), איומה בהמשך (-2) הצ´חליאדה הקבועה לא דפקה נפקדות והפגינה נוכחות ברוב המולה וקרקור (-1) צ´יפנדיילס ישראליים, מישהו מתעניין? רקדן בטן ו.... לירונר איפה היית כשצריכים אותך? אניטה פללי!!! (+2). להלן דו שיח היסטורי בין הבח"ל לגב´ פללי - בח"ל: ואוו יוווווווו ואו ואו ואו ואו ואו ואו ואו א"פ: תעזוב אותי בח"ל: יוווווווווווו וואוו וווווווווואו א"פ: לך לחבר שלך! אורלוגין מכה חצות, עבודה מחר. (-1 אני צריך חופש!). סיכום ביניים 2+ בסולם קיילי. סביר, לא?

לירונר

New member
א-נ-י-ט-ה ~../images/Emo70.gif~

את האמת
כבר שכחתי ממנה לגמרי אני אפילו לא זוכר איך לחקות אותה (ודיי חבל, כי הייתי טוב בזה) אבל לא נורא.. אולי בהזדמנות אני אזכר... מי יודע, אולי זה יהיה למטרה טובה

MARMELAD

New member
אניטה פללי מאז שנהיתה סלבריטי....

הרי פעם זה היה הולך ככה: א"פ: יווואווו הווואווו איייאיייאאהההה בחור: תלכי ממני משוגעת א"פ: שוגובוגו ליקיפיקי גלוריבורי אניטה בפיתה בחור: גיברת אני קורא למשטרה

לירונר

New member
../images/Emo46.gif גיא !! מה עשית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מי יזמין אותי עכשיו למסיבות
אני לא אוכל להתפרנס יותר מחיקויי אניטה שלי...

loreal

New member
לא יודע מה אתכם אבל....

השיא של הערב שלי (שכלל גם סוויט וגם temp.) היה תמונה שלי עם אניטה האחת והיחידה. (היא אפילו התעקשה לבחור לוקיישן לתמונה!) אגב - נעים מאוד...

לירונר

New member
כפרעעעע ~../images/Emo70.gif~ איפה ה../images/Emo96.gif

יש בחורון חדש בפורום
ברוך הבא, אתה מוזמן להרחיב את הידע הכללי שלנו עליך... וכמובן- הקצפת על חשבוני
שהייה נעימה

loreal

New member
באמצ´ צ´ודה רבה!../images/Emo34.gif

תודה רבה על ה-"warm welcome" וכמובן על הקצפת... להרחיב על עצמי? בתהליכי יציאה, ואפילו קצת נהנה מזה... עולם חדש נפתח בפניי ואני לא מוריד את ה-
מהפנים. יש קשיים אבל הם חלק מהאתגר... ואניטה אניטה פללללללללללייי שיו שאני מתה!!! רחב מספיק?

לירונר

New member
אחח.. אניטה....

"אז אני הולכת איתה ברחוב וקוראת לה בואי גלורי, בואי ואיך נאמר
גורל, היא חצתה ת´כביש ובא רכב ופגע בה ~
~ ואז ראיתי אותה, רצתי ושמתי אותה בפריזה" והכי כיף- לשמוע אותי בזמן שאני כתבתי את זה

למעלה