היה sweet and low ../images/Emo166.gif
הסוויט עבר מקום וחגג את הפתיחה. קבענו ב- 22:00. לירוי הודיע שהוא והנסיך יגיעו ב- 21:00. ספיינ´ עדכן שהוא יגיע ב- 21:30. המהממת אספה אותי בזמן (1+). משנה תורן נעדר (כל הכבוד לצהל
), וחסר לנו מאוד (1-). הגענו. מצאנו חניה (1+). נכנסנו (1+ אין אפליה, כולם משלמים
). המקום מרווח (פחות או יותר 1+), מאוורר (פחות או יותר 1-), ומחזיק בשיא גינס לתאורה מזעזעת (מי? מי העיוור שעיצב אותו?
) באופן כללי פ´סדר. היה אלכוהול חינם בכניסה (1+). היה שוקולד (1+). היו יותר מדי נשים (1-). מצאנו את לירוי הכוסון והנסיך היפה והאצילי (2+ על הנוכחות. ועוד 4+ לנסיך שהגיע... באמת הגיע הזמן!). אנחנו הלכנו לרקוד. הנסיך הלך לשתות. המוזיקה היתה סבירה (1+). ספיינבאר, מומין, דודובירד ואלמוני הגיעו (3+) באיחור (1-. לא קבענו ב- 22:00???). ספרנו 3 אקסים של לירוי - עכשיו, יקירי, אתה יודע שאני מתה עליך, אבל הטעם שלך בגברים היה מזעזע! סחתיין על המהפך. תשמור טוב על הנסיך שלך. אין הרבה כאלה - ובכל מקרה, היה מצחיק (1+).
ואיפה קמפארי??? היה ריינינג מן (1+). חסרונו של מ. תורן הורגש במיוחד כשלא נשמע אף קריאת קרב (1-). הנסיך לא רצה לבוא לרקוד איתי ("תלכי, תלכי, אני תיכף אבוא" 1-). בסוף הוא באמת בא (1+). המוזיקה הלכה והתדרדרה (1-) ואני שקלתי מס´ דרכי התעללות ב- dgay (ספיינ´! אתה מדרדר אותי!). המקום הלך ונהיה דחוס(1-). קנינו בקבוק מים - קיבלנו בקבוק קרח (1- מה זה???
). הגיע זמן ללכת. לקראת חצות לירוי והנסיך הראו סימני עזיבה, והמהממת ואנוכי הצטרפנו, כשאנחנו מותירים מאחורינו את ספיינבאר, מומין ודודובירד. ("אני צריכה לקום ב- 5:30" תקטר המהממת ללירוי בדרך לאוטו "אין לי בכלל שעה כזאת על השעון" הוא יענה לה
). סה"כ - 10
mai
הסוויט עבר מקום וחגג את הפתיחה. קבענו ב- 22:00. לירוי הודיע שהוא והנסיך יגיעו ב- 21:00. ספיינ´ עדכן שהוא יגיע ב- 21:30. המהממת אספה אותי בזמן (1+). משנה תורן נעדר (כל הכבוד לצהל