היה שם מישהו בטוח!!!

SkateBoy

New member
שמישהו יגיד בבקשה:

באיזה שעות הם הכי נמצאים שם?! (לפי השעות שלהם...זתומרת עכשיו 8 בבוקר שם ו6 פה).

michalas

New member
הם נמצאים שם

בערך בין השעות 1 בצהריים עד 4 או יותר... השעות שלהם כמובן. אצלנו זה יוצא בין השעות 11 בלילה עד 2 או יותר. תהנו! זה ענק!! שווה להפסיד כמה שעות שינה בשביל זה, תאמינו לי

Bob rowely

New member
דיידיי

חסרת חיים את באמת חושבת שיש פה עוד מישהו חסר חיים שמסתכל כל היום על המצלמה הזאת כמוך

michalas

New member
טוב תקשיבו../images/Emo70.gif

מה זה?????? אתם עושים פה קונספירציה נגדי!!!! קודם כל, לא זוכרת מי אמר את זה אבל בבקשה, קצת כבוד, מה זה " המיכל הזאת"
אני מיכל. נקודה
דבר שני, אני לא ילדה מפגרת חסרת חיים כמו שנראה לכם אז תתחילו להרגיע! זה שאמרתי שאני כל היום מסתכלת בוובקאם זה היה בהגזמהההה נראה לכם באמת שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהסתכל עליהם????? נכון שאני מתה עליהם והכל אבל אפשר להגיד שלקחתם את זה קשהההה. וחוץ מזה
גם אם כן, זכותי, אל תתערבו לי

ilbe182ebli

New member
ראסמי זכותה,

בא לה להסתכל תנו לה בשקט לא נראה לי שהיא שואלת אותכם ממש

B i z z y D

New member
האמ

לא התלוננו לפחות אני לא רק אמרתי שיש דברים יותר טובים לעשות מאשר להסתכל על זה, בכל זמן שהוא אולי רק אם ממש משעמם- וגם זה פעם ב.. אני מסתכלת על זה פעם ביומיים וגם ככה זה תקוע לי ואני לא יכולה לראות כלום חוץ מתמונה תקועה. זהו.

Bob rowely

New member
אנחנו

לקחנו את זה קשה! טוב שאת לא גרופית נסחפת יותר מידיי לא אמרנו שאסור לך.. זכותך צודקת.. וכן באמת נראהלי שאין לך מה לעשות בחיים.. והכי מצחיק זה שאת גאה בזה אל תראי לנו כמה חסרת חיים את

ilbe182ebli

New member
למי רשמת את זה? לי?????

ואני לא מאשימה, פשוט זה נראה שהתנפלתם עליה בהתקפה בלה בלה בלה... אז.. חפיף!

למעלה