היה רצוי לסייג לגבולות ברורים את הדיונים שעוסקים בתרופות

היה רצוי לסייג לגבולות ברורים את הדיונים שעוסקים בתרופות

לי יש בעיה

יש לי 3 אבחנות
ADHD של פסיכולוג
הפרעה דו קוטבית של 2 פסיכיאטרים של מכבי
ו "הפרעת אשיות מורכבת" של הרופא בביטוח לאומי

מישהו יודע מהי הפרעת אישיות מורכבת ?

העיקר שהקיצבה משולמת בזמן

בוקר טוב

לא הבנתי את נושא ההודעה שלך: ״היה רצוי לסייג לגבולות ברורים את הדיונים שעוסקים בתרופות״, אשמח שתסביר למה אתה מתכוון... לא יצא לי לשמוע את האבחנה ״הפרעת אישיות מורכבת״, אבל אני מניחה שמדובר על שילוב של שתיים / יותר הפרעות אישיות מבלי שתענה על מספיק סימפטומים בכל אחת מהן כדי לאבחן הפרעת אישיות ספציפית. אני ממליצה לך להעלות את עניין האבחנה מול המטפל שלך.

בוקר אור

עד לפני עשר שנים הייתי מעורב מאוד בפורומים שעוסקים בבריאות הנפש והיו הודעות או תגובות שמקומם לא בפורום אלא בפגישה עם המטפל. היות שההודעה הראשית עסקה בכללים בהשתתפות בפורום העליתי את הנושא של דיונים ברשת שתוכנם טיפול תרופתי. אין זה יאה שגולש שאינו רופא ימליץ לגולש אחר לקחת seroquell או פאקסט, דברים כאלה ראיתי.

לגבי האבחנות

הדברים נכתבו כדי לספר ששני מטפלים יכולים לתת שתי אבחנות שונות בתכלית.
מי שהשתמש במונח "הפרעת אישיות מורכבת הוא הרופא שקבע לי את אחוזי הנכות שלא ראיתי ולא הייתי אמור לראות לפני ההופעה בועדה ובודאי שלא מומלץ לפגוש אותו לאחר ההופעה בועדה

golan2072

New member
האם "הפרעת אישיות מורכבת" זה NOT OTHERWISE SPECIFIED?

זה מה שאובחן אצל האקסית שלי, ובביטוח לאומי "הפרעת אישיות קשה" (דווקא הועיל לה שהיא עשתה את המוות לפסיכיאטרית, קיבלה על זה חותמת לקיצבה, כי הפסיכיאטרית למדה על בשרה באיזו הפרעה מדובר). לי יש הפרעת אישיות גבולית קלה והפרעת חרדה קלה פחות.

באיזו פסיכיאטרית מדובר

הפסיכיאטרית של קופת חולים או ביטוח לאומי

[..]דווקא הועיל לה שהיא עשתה את המוות לפסיכיאטרית, קיבלה על זה חותמת לקיצבה, כי הפסיכיאטרית למדה על בשרה באיזו הפרעה מדובר). לי יש הפרעת אישיות גבולית קלה והפרעת חרדה קלה פחות.[..]

למעלה