היה רגוע -B-REALAX משהו שמע על התרופה הטבעית הזו ? והאם היא עוזרת?
Z zivadina New member 30/11/04 #2 יש המון חומרים שעוזרים להרגע אבל לא משפרים את שאר האפיונים של הפרעת קשב ורכוז. הפרעת קשב ורכוז איננה מתבטאת רק בהיפראקטיביות.
יש המון חומרים שעוזרים להרגע אבל לא משפרים את שאר האפיונים של הפרעת קשב ורכוז. הפרעת קשב ורכוז איננה מתבטאת רק בהיפראקטיביות.
A ae70 New member 30/11/04 #3 תכשירי הרגעה טבעיים הבן שלי עדיין לא מאובחן . הוא תלמיד טוב קורא יפה אך לא יושב במקום אחד הרבה זמן אני רוצה שמות של תכשירים הומאופטיים שירגיעו אותו.
תכשירי הרגעה טבעיים הבן שלי עדיין לא מאובחן . הוא תלמיד טוב קורא יפה אך לא יושב במקום אחד הרבה זמן אני רוצה שמות של תכשירים הומאופטיים שירגיעו אותו.
ד דליה.ד New member 1/12/04 #6 זכור לי - דווקא שנערך מחקר ב"אסף הרופא" והגיעו למסקנה שפרחי באך מזיקים יותר משהם מועילים.... גם ארסניק זה מהטבע, אז זה אומר שזה בריא?
זכור לי - דווקא שנערך מחקר ב"אסף הרופא" והגיעו למסקנה שפרחי באך מזיקים יותר משהם מועילים.... גם ארסניק זה מהטבע, אז זה אומר שזה בריא?