היה ציאט! - הודעת סיכום.

אשלונית

New member
היה ציאט! - הודעת סיכום.

הפגישה השבועית בציאט סוף סוף יצאה לפועל עם נוכחות נמוכה למדי! מנהלת הפורום ישבה לה בסוף שולחן הדיונים, בכסא המנהלי וענתה על שאלות והבהירה הבהרות. שולחן הישיבות כלל (בסביבות) ה - 8 אנשים, בניהם לא נכללה מישהי מסויימת (רמז רמז. ..) :) פירוטים אין לי כוח לעשות, סתם החום עולה לי לראש וזה מתבטא בשגעון הזה, אגגב אני חולה! - כנראה שהייתי צריכה להקשיב לידיד שלי כשבאתי לקנות גלידה במק´ היום, הוא אמר לי לא אני דואג לך לא רוצה שתהייה לך דלקת ריאות בלה בלה ואמרתי לו אל תדאג? מה עבר עלי באותו זמן? טוב נו. אני יוצאת עכשיו מהנט, לשכנע את ההורים ללכת לקנות גלידה (מה לעשות שאני חולה על זה!), ואם לא וגם אם כן לאחר מכן להשכיב את עצמי במיטה (מוקדם לשם שינוי) ופשוט ללכת לישון. אז לילה טוב לכולם, ומישהו שימשיך את הנושאים של הציאט וכל זה אם בא לכם. אש (החולה שמקווה להשאר מחר להתפנק בבית :) ).

מירב ד

New member
...... ../images/Emo4.gif

אני לא מבטיחה יותר הבטחות...כי אני פשוט לא מסוגלת לקיים אותם...
אתמול...פעם שלישית שהבטחתי לבוא לצ´ט...ושוב לא באתי... כי פשוט שוב נירדמתי...העבודה ממש מתישה אותי...לפעמים זה נראה לי שזה קצת יותר מדי... אז אני לא מבטיחה יותר לבוא...אם אני אוכל...אני יגיע...וזהו... החלטתי גם בקשר לעוד כמה דברים...אני פשוט לא מתחייבת לשום דבר...לפעמים פשוט לא נעים לי להגיד לא...למרות שאני יודעת שאני לא יהיה מסוגלת לעשות את הדבר המסויים... אז אני אומרת כן....ואחר כך אנשים מתאכזבים ממני... אז סליחה שלא הגעתי... אולי (שמה דגש על הדגש על אולי) אני יגיע שבוע הבא... בכל אופן...היום אני לא עובדת...אז אני משלימה קצת שעות שינה... אה...וגם עוד מעט יש לי יומולדת
יש עוד כמה ימים...אבל כבר כולם מציקים לי... "מה את רוצה מתנה?"... אז תזכרו ב 11\11 יש לי יומולדת... שלכם מירב... התעוררה קצת מבולבלת...

מזל טוב באיחור! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח ונפלא!!!! חיבוקים ואהבה ונשיקות!!

מירב ד

New member
אפרתי מצחיקה אחת... ../images/Emo6.gif

לא הבנת אותי נכון...עדיין לא הייתה לי יומולדת.... תיהיה לי ב11/11 וגם אז אני מצפה לברכה...
שלך מירב...עדיין לא בת 16 (קטנה הא?)

למעלה