היה פשוט ענק!!! :)

Kido2222

New member
היה פשוט ענק!!! :)

היו כמה אנשים שקיבלו נשיקה... :) כמה אנשים שחתמו להם על תמונות... :) רק חבל שהם לא יצאו אח"כ... נו מילא... שבוע הבא! :)

kfm

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גל וליהי!!!!!!!!!!!!!! אתם..אתם..^%$#@^%@#^%#@!#%&^$&^$@&^%&$@^%^@!%$^%$!&$#@&%$&%$@&^%$

lishhhh

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההה!!!!!! אני! קיבלתי!!! נשיקה מאיל!!!!!!!!! איל קיציס!!!!!! נתן לי נשיקההה!!!!! אני עדיין בשוק...הוא...הוא...נתן לי נשיקה! אני וגל ירדנו לתת לו את המתנה והברכה,ועמדנו איתו בלובי! רק שלושתנו!! ונתנו לו את המתנה, הוא פתח, והוא ראה שזו כבשה, והוא שמח ואמר- "לזכר הימים ההם.." או משו כזה, ואז נתתי לו את הברכה והוא אמר- "הברכה זה הכי חשוב" ואז הוא פתח וקרא לידנו, הוא חייך וציחקק! מוש!! ואז הוא פשוט...נתן לגל נשיקה! ואז גם לי! אההההההההה!!!!! אמרנו לו שיש לו עוד מתנה למעלה, והוא אמר שהוא יבוא עוד מעט! ואז הוא יצא...ונתנו לו את המתנה השניה...והוא שמח! והוא אהב! ואז הוא הלך לחתונה של חבר שלו.... ואז אני הלכתי. בקיצור- היה כיף וקיבלתי נשיקה מאיל.:)

luli pop

New member
מושלמי היה בצילומיםםםם!!!

-ה- בנאדם הכי שולט ושאני הכי אוהבת בעולם היה בצילומים!!! הייתי בשוק!! יצא ככה בלי שום התראה מוקדמת!!! מי אמר מושלם?!
אז אביב ואיל וכולכם עשיתם את זה לאחד הימים הטובים בתקופה האחרונה... שמחתי לראות את כולכם!!
את רוית, שלי, גל (בכחול), אביעד, ליש, פולי, חצב (אני עוד בשוקק..), גלפודי, יערה וזהו נראה לי. חח גל אולי תשימי את הצילומים של היד שלי??... חחח..

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

באמת היו צילומים טובים! נהניתי מאד. שמחה שגם אתם. :))

פIלי

New member
היה אדיר ../images/Emo13.gif

פשוט כיף.. אלי הצחיק אותנו בהפסקות וזה.. אגב, עוד מישהו שם לב שהתוכי המפורסם כבר לא בחנות DVD? נראה לי שהורידו אותו אחרי שבאתי להטריד אותו כל צילומים.. נ.ב: תפסיקו להתבכיין, אייס פיצה זה טעים. אז יוצא מזה קצת שמן?!!? אז מה?@?!? וחוץ מזה, סיימתי חצי מהעבודה בהיסטוריה. צריך לעשות את החצי השני. בלע.

למעלה