היה פרק פצצה!!!!!!
ל לירונר New member 2/8/03 #2 זהו../images/Emo35.gif אין סיכום פרק בשביל ה../images/Emo16.gif../images/Emo35.gif את לא אוהבת אותי יותר
זהו../images/Emo35.gif אין סיכום פרק בשביל ה../images/Emo16.gif../images/Emo35.gif את לא אוהבת אותי יותר
ל לירונר New member 2/8/03 #5 "טירונר"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif א-ה-ב-ת-י ואני לא בבית, אני בבית של החבר
ס סער טובי New member 2/8/03 #6 למה אתה לא בבסיס? ברחת?? לא יכולת לסבול את זה? אתה הולך לברוח מהארץ? או שסתם נתנו לך חופשה או משהו כזה?
למה אתה לא בבסיס? ברחת?? לא יכולת לסבול את זה? אתה הולך לברוח מהארץ? או שסתם נתנו לך חופשה או משהו כזה?
N nedisrael New member 3/8/03 #10 אלוהים, לא!! אל תגיד דברים כאלה! P: אני רק חבר של לירון, רק לא "החבר", רק friend. אני מבלה את זמני בלכנות את לירון כינויים כמו "הווווומו" או "למה יש לך סוודר על הרגליים?"
אלוהים, לא!! אל תגיד דברים כאלה! P: אני רק חבר של לירון, רק לא "החבר", רק friend. אני מבלה את זמני בלכנות את לירון כינויים כמו "הווווומו" או "למה יש לך סוודר על הרגליים?"
D dylan New member 10/8/03 #16 ../images/Emo6.gif אתה תמשיך להציק לו בכל הודעה שהוא יכתוב מעכשיו לנצח?