היה פרק גרוע גיורא חמיצר איכזב ובגדול
B Bastian Balthasar New member 29/10/07 #2 (זאת אומרת - אני חדש!!!) שלום אני אלעד (אח של שיר).. לומד בכיתה ז'. אני חדש בפורום..
N N ר ש N ל i New member 29/10/07 #3 ../images/Emo12.gif מוזר... בכ"א ברוכה הבאה אני בר ן 12 וחצי מרעות
J j u l i a 1 3 New member 29/10/07 #6 חח מה שיר עכשיו מביאה לפה את כל המשפוחס? ../images/Emo3.gif חחח סתם סתם ברוך הבא אני יוליה בת 15 וחצי מנתניה :]
חח מה שיר עכשיו מביאה לפה את כל המשפוחס? ../images/Emo3.gif חחח סתם סתם ברוך הבא אני יוליה בת 15 וחצי מנתניה :]
O onn11 New member 29/10/07 #8 ../images/Emo66.gif ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני און, בן 13.5, מהשרון הצפוני. ואני מת על אחותך (XD) און.
../images/Emo66.gif ברוך הבא! ../images/Emo24.gif אני און, בן 13.5, מהשרון הצפוני. ואני מת על אחותך (XD) און.
C ComplicatedCutie New member 29/10/07 #9 ברוך הבא... ../images/Emo3.gif שתהיה לך השתלבות נעימה וגם תהיה אח טוב כי אחותך פה ודרך אגב שמי מאורה ואני בת 22 מרחובות
ברוך הבא... ../images/Emo3.gif שתהיה לך השתלבות נעימה וגם תהיה אח טוב כי אחותך פה ודרך אגב שמי מאורה ואני בת 22 מרחובות
מ מאור כהן1 New member 29/10/07 #11 אשמח לסיבה. אשמח ליותר פירוט מאשר "גרוע".. מה היה גרוע? וברוך הבא
L liaush New member 29/10/07 #12 יחסית לפרק ראשון הפרק דיי סבבה.. קשה לעורר עניין סביב הסדרה בפרק הראשון.. כמובן שהיא לא מגיעה לרמה של השמיניה (אין על זה וויכוח) אבל היא מביאה משהו חדש משהו אחר.. שווה לתת צאנס. וחבל לשפוט סדרה על הפרק הראשון אני בטוחה שהסדרה תהיה להיט היא עשויה להפתיע אותך.
יחסית לפרק ראשון הפרק דיי סבבה.. קשה לעורר עניין סביב הסדרה בפרק הראשון.. כמובן שהיא לא מגיעה לרמה של השמיניה (אין על זה וויכוח) אבל היא מביאה משהו חדש משהו אחר.. שווה לתת צאנס. וחבל לשפוט סדרה על הפרק הראשון אני בטוחה שהסדרה תהיה להיט היא עשויה להפתיע אותך.
B B R A Y E R New member מנהל 29/10/07 #13 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאהלן אח של שיר!! ברוך הבא