היה פעם מישהו

פרפריה

New member
היה פעם מישהו

שקרא לי "בת ההרים הקסומה" והוא הלך להרים ולא חזר לקרוא לי יש לו בת הרים קסומה אחרת אם תראו אותו תמסרו לו תמסרו שאני כאן שאני כאן בהר הירוק שאני לא מבינה לאןן הוא הלך ולמה כל כך רחוק. שאני לא מבינה למה. אני על הר עם כיפת זהב והוא על הר עם כיפה של סלע ולפעמים הוא יורד למישור אבל עדיי איננו מגיע ואני בכלל לא יודעת אם אני רוצה שיגיע אני רק רוצה לכתוב

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בת הרים קטנה לפעמים אנחנו המבוגרים עושים שטויות לפעמים אנחנו המבוגרים עושים טעויות לפעמים אנחנו המבוגרים מתנהגים יותר מילדים קטנים הוא הלך כי (לפי מה שהבנתי) הוא מצא אהבה אחרת ויש לו ילדה נוספת לצערי אנחנו מתעוררים כשכבר מאוחר מדי את יודעת מתי הוא יתעורר ואני בטוחה שהוא זוכר אותך וזכר אותך כל הזמן אבל דברים אחרים הניעו אותו לא ליצור קשר ועכשיו אולי אחרי שעבר הרבה זמן הוא גם לא יודע איך אבל הוא יתעורר כשהוא יהיה מאוד מבוגר ואז לפעמים זה מאוחר מדי ולפעמים לא זה יהיה תלוי בשניכם אמרת שאת לא רוצה שהוא יחזור כרגע לא כי את מאוד כועסת כרגע לא כי את מאוד פגועה כשהייתי קטנה גם אבא שלי עזב את הבית לתקופה ואני יודעת לא שהוא סיפר לי שיש לי אחות שם באיזה שהוא מקום שנאתי אותה שנאתי שהיא לקחה את אבא שלי את האבא של הילדה המועדפת אבא שאף פעם לא לקח אותי לטיול אבל אותה כן בתמונות הם היו ביחד בכל מיני מקומות בחרמון ועוד. (הוא חזר כשהאשה האחרת זרקה אותו והוא היה כבר חולה) היום 10 שנים אחרי שהוא נפטר את יודעת מה זה בוער בי כבר שנתיים אני מתה לראות את האחות הזאת אני מתה לפגוש אותה ולו רק פעם אחת כדי לחבק אותה לא רוצה לראות את האמא שלה רק אותה היא שם איפה שהוא לבד בת יחידה ולי יש אחים (גם אחותי היתה מאוד רוצה להכיר אותה) ומה לעשות יקירה כשאנחנו עצמנו מתבגרים רואים את הדברים אחרת יכולים יותר לסלוח כשאבא שלי נפטר ומצאתי את התמונות שלה בארנק קרעתי אותם לגזרים כי א לא רציתי שאמא שלי תראה ויכאב לה ב כי עדין כעסתי היום אין לי אפילו תמונה וחבל אבל כמו שאמרתי שמתבגרים רואים דברים אחרת

מי יודע איך אני יכולה למצא את האחות

הזו אם מישהו מכיר איזו שהיא דרך שיכתוב לי דווקא היום מכל הימים אני כן רוצה אבל ממש רוצה למצא אותה

למעלה