היה פיצוץ (חד משמע)!

שרוןB

New member
היה פיצוץ (חד משמע)!

אז ככה: * הקייטרינג - שישקו, פשוט מדהימים! הכל טיקטק כמו שעון, היה אלגנטי וטעים מאוד. לא הפסקנו לשמוע את האורחים מתלהבים וזה אחד הדברים החשובים ביותר. * האולם -טראסק, (אולם חדש בנמל ת"א הישן) מדהים, מדהים, מדהים! בהחלט אחד היפים (עיצוב מודרני, טיפה הייטקי) * הדי ג´י - אביב הוד משבלול, שיחק אותה בגדול! מעבר לזה שאביב נתן בדיוק את המינונים הנכונים, החברה שבלול עצמם נותנים יחס נהדר ומתיחסים הכי ברצינות לעבודה שלהם. אצלי הם קיבלו "10". *צלמים- אורי ורותם צלמים, מה אני אגיד לכם אף פעם לא הייתי פוטוגנית, אבל הפעם בלי להגזים, הם אומנים!!! אז את מי שכחתי??? היה מדהים, אם כל חיי יראו כמו החתונה שלי...אח, אני הולכת להיות מאוד מאושרת!

צוקה

New member
ואוווווו! איזה כייף לשמוע! ../images/Emo41.gif

נשמע שהייתה לכם חתונה מהסרטים והלוואי שכל חייכם יהיו קסומים ומדהימים כמו החתונה. היתי רוצה לשמוע את סיפור החתונה המלא! ושוב המון המון מזל-טוב וחיים מאושרים

J-סיקה

New member
אמן ואמן רק אושר

נשמע נפלא !!!! ואת עדיין בעננים מתי יהיו תמונות ?????

אתי@

New member
סחטיין על החתונה הפצוצית בהחלט ../images/Emo59.gif

שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה ושכל החיים יהיו מאושרים ומאוהבים אתי@

הילית*

New member
הלוואי- אושר לתמיד !!!

ואיפה התמונות יקירתי... המון מזל טוב והמון המון אושר !!!

שרוןB

New member
תודה רבה לכם!

מעבר לעזרה שקיבלתי בפורום, מאוד נהנתי מיחס חם ללא תנאים! אז תודה רבה! ותמונות יהיו בקרוב,אבל קודם... ירח דבש.

שרוןB

New member
אז ככה: בהתחלה זה היה ניו יורק

אבל עכשיו זה כבר לא כל כך מתאים לירח דבש ואז החלתנו על לאס וגאס, סאן פרנציסקו עם SWISSAIR אבל גם זה כבר לא בטוח(כן פשטו את הרגל או לא) ועכשיו סגרנו על ספרד.

הילית*

New member
מגניב.. היינו בספרד לפני שנתיים

בטיול נפלא... לאן אתם נוסעים- לדרום או לצפון. אנחנו היינו בצפון- טולדו- מדריד- סן סבסטיאן, הפירנטאים, החוף המזרחי ועד ברצלונה. המקום נפלא, האנשים מקסימים. אחלה ירח דבש..

שרוןB

New member
אנחנו נוחתים במדריד לוקחים רכב

וממריאים חזרה מברצלונה. יש המלצות?

הילית*

New member
הרי הפירינאים- נוף סוף העולם...

חוץ מזה שהחופים שם ממש יפים- סן סבסטיאן, סנסנדר. ברצלונה- עיר שוקקת חיים עם המבנים של גאודי

הילית*

New member
בצפון..

ואפשר לקפוץ משם לאנדורה - מדינה ללא מכס (
), למרות שלדעתי אפשר לותר עליה

*שיר

New member
אנחנו קפצנו לאנדורה לעשות סקי

היה נחמד ביותר... אתרים קטנים עם מסלולים מתוקים בין העצים

*שיר

New member
נסענו באפריל ולשמחתנו היה מזג אויר

נפלא גם לעשות סקי (סופסופ העונה) וגם בשביל לטייל בההרים. כשישנו בפארק אודסה (הייתם?!) זכינו לראות מפולות שלגים מדהימות!

*שיר

New member
הפירנאים מדהימים!!!

אנחנו טיילנו שם לפני כשנה. נופים פראיים ומדהימים. כפרים של פעם. מומלץ מאוד!!! ואם אתם בספרד, אל תפספסו את הפראדורים. אנחנו השתדלנו לישון רק בפאראדורים. אלו הם מלונות ברמה גבוהה הנמצאים בכל מיני מבנים עתיקים ומרשימים (טירות ישנות וכדומה). חוויה שלא כדאי לפספס!

למעלה