היה פיצוץ הראשל"צ

היה פיצוץ הראשל"צ

זרקו רימון רסס בשכונה בראשון לציון על יד ברקן (אם אני לא טועה) זאת שונה של וילות שני דקות מהבית שלי-לא נמסר על פצועים או הרוגים באירוע הזה למזלנו שיהיה לכם לילה טוב ויום נעים

לגבי הארוע

ליאור זרקו רימון לחצר של בית כנראה אזהרה למישהו. לא היו נפגעים ןנגרם נזק קל. רכב 7 אני מיכאל ואייל רכב 11 איציק לוי ובן

Max M

New member
ראשון לציון: רימון רסס הושלך

ראשון לציון: רימון רסס הושלך לעבר בית וגרם פיצוץ עז; הרקע פלילי רימון רסס הושלך הערב לעבר בית במזרח העיר ראשון לציון וגרם לפיצוץ גדול. איש לא נפגע. בעקבות הפיצוץ הגיעו למקום כוחות הצלה גדולים ומכבי אש. המשטרה מעריכה כי מדובר באירוע על רקע פלילי

Amitg

New member
אלעד.. הערה כללית...

אני לא יודע כמה זמן אתה כבר מתנדב ואם לימדו אותך אבל לא אומרים "רכב X" אומרים את הקוד של האיזור כלומר אם זה אילת: "אלמוג", ירושלים: "בירה", חולון-בת ים אוזר: "חולות", גבעתיים: "גבע", רמת גן: "רם", תל אביב-יפו "אביב" וכו'... ואז לפי האזור לכל איגוד או רשות כבאות יש את הרכבים שלהם ולכן אני מתאר לעצמי שהתכוונת לציון 7 וציון 11 לתשומת
ך

תגובה

אני כבר מתנדב שלוש שנים. אני פשוט רגיל להגיד "רכב X" אבל בעקרונית את צודק תודה.

אם הייתם שומעים את הפצוץ

חבל על הזמן אני הראשון שהתקשרתי למוקד מאה-(של המישטרה) זה היה בום לא נורמאלי 2 דקות מהשכונה שלי זה היה. ואני שמח שלא היו פצועים או הרוגים במזל

למעלה