היה פיגוע!

danezeq

Member
היה פיגוע!

בתל-אביב, בכיכר שבין המלך ג´ורג לאלנבי - עמרי זוכר שהלכנו לצלם שם אמרתי לך "תראה איך הכיכר הזאת - דורשת פיגוע - אני מרגיש שאנחנו נתופצץ כל רגע! -תראה כמה אנשים - תראה את המסעדה הזאת - בוא נתרחק מפה מהר!" זוכר? ממש קרוב לבית מגדלור - קצת יותר דרומה - איפה שמעבר התת קרקעי יש באתר תמונה של הכיכר העמוסה הזאת (אולי הכי עמוסה ומסוכנת בארץ, אני "חיזיתי" את זה!)

TheIllustrator

New member
לא רק אתה...

הייתי שם בדיוק בשישי שעבר ו"רצינו" לשבת שם בבית הקפה, אבל אמרנו שבטח כל שניה הולך לפתוח עלינו בירי, אז עדיף ללכת משם. שבוע אחרי, אותו בית קפה - פיגוע. אכן, המקום ממש "דרש" פיגוע...
מה אתם אומרים? אין חשק לכלום כבר!

אושר מ

New member
הכל בסדר איתה:)

ההורים שלה השיגו אותה אתמול.. מסתבר שהחבר שלה בדיוק חזר, עלה במדרגות ושמע את הפיגוע. איזה חרא זה. והפיגוע היום בחיפה...כל המשפחה שלי כמעט גרה בחיפה. שילכו לעזאזל...

four seasons

New member
../images/Emo24.gif

אחי גר בשנקין, הכל בסדר, בתקווה לקצת שפיות, חבל שאורנה ואלה החליטו לסגור אבל זה אוף טופיק, מה שלומך יקירתי

אושר מ

New member
אורנה ואלה החליטו לסגור?????

המקום הכי טעים בכל שינקין החליטו לסגור? פוף! החיים בזבל. כל פעם שאני בת"א אני אוכלת שם, למרות שזה עולה לי טונה כסף.. אני מצויין חמודי. כמעט וסיימתי את העבודה על הבאוהאוס, אז שוב המון המון המון תודה על הקישורים המעולים!! מה איתך? איך המרגש?

למעלה