היה פיגוע

לירןןןן

New member
היה פיגוע ../images/Emo10.gif

איזה עצובבב החלמה מהירה לכל הפצועים ו
להרוגים מקווה שלא ימותו עוד :(

מההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איפה
לא שמעתי על כלום

4 הרוגים בפיגוע במועדון בתל אביב

4 הרוגים בפיגוע במועדון בתל אביב מחבל מתאבד בן 21 התפוצץ בכניסה למועדון "stage" בטיילת בתל אביב. 34 פצועים עדיין מאושפזים, 1 במצב קשה. צה"ל מטיל עוצר על הכפר דיר-אל-רוסון ממנו לפי החשד יצא המחבל. ארבעה בני אדם נהרגו בפיגוע התאבדות שאירע אמש בטיילת בתל אביב, ברחוב הרברט סמואל. כחמישים בני אדם נפצעו בפיגוע, כמה מהם באורח קשה מאוד. הבוקר נותרו מאושפזים בבתי החולים 34 פצועים, 1 מהם במצב אנוש. מקורות ביטחוניים פלסטיניים אמרו כי צה"ל זיהה את המחבל כעבדאללה בדראן, בן 21, סטודנט מהכפר דיר אל-רוסון שמצפון לטולכרם. צה"ל הטיל הבוקר עוצר על הכפר, ועצר חמישה מתושביו, בהם שני אחים של בדראן והאימאם המקומי. מקור פלסטיני אחר אחר אמר שכוחות הביטחון הפלסטיניים עקבו בימים האחרונים אחר תקשורת שניהלו אנשי גדודי חללי אלאקצא בצפון הגדה עם אנשי חזבאללה. סמוך לשעה 23:15 התפוצץ מחבל מתאבד בכניסה למועדון "סטייג'" בפינת רחוב יונה הנביא. אמבולנסים וכוחות הצלה הגיעו למקום העמוס במבלים, ופינו את הנפגעים. כוחות הביטחון מנהלים מרדף אחרי אדם חשוד, שככל הנראה ליווה את המחבל למקום הפיגוע. פרסומתצחי כהן, בעל מועדון ה"stage" בתל אביב, סיפר כי הפיגוע אירע לפני פתיחת המועדון, כיוון שהשעה היתה עוד מוקדמת, ולכן הקהל במקום לא היה רב. "הייתי למעלה, וירדתי ישר למטה", סיפר כהן. "היו מספר אנשים בחוץ שהמתינו שהמועדון ייפתח. זו היתה שעה מוקדמת אז מספר האנשים היה מועט". לדבריו, מדובר במועדון שירה ישראלית וקריוקי. כהן סיפר, כי במקום ישנה מצלמה שצופה על הכניסה, ושני מאבטחים, אחד מהם נפצע קל. "אחד המאבטחים היה ממש בכניסה. הוא ראה כמה חבר'ה הולכים הלוך וחזור, ואז היה פיצוץ. הוא קצת בשוק, ולא יודע מה קרה. המאבטח השני אמר שראה רכב מגיע, מישהו יורד מרכב עולה מרכב, ואז היה פיצוץ אדיר". הפצועים בשנות ה-20 לחייהם "מצאנו בכניסה למקום צעירים שרועים אחד על השני" (צילום: מוטי קמחי, "הארץ")סגן מנהל בית החולים איכילוב בתל אביב, ד"ר אבי הסנר, מסר כי אל בית החולים הגיעו 17 נפגעים, שלושה מהם ללא רוח חיים, שלושה במצב קשה, אחד במצב בינוני והיתר פצועים קל. מדובר בפגיעות הדף ורסיסים. לדבריו, הפצועים הם בשנות ה-20 לחייהם. ראש העיר תל אביב, רון חולדאי, ביקר בבית החולים ואמר: "מי שחושב שהגענו לשלום טועה. אנחנו עדיין בתהליך ויש הרבה שרוצים לפגוע בו, נצטרך עוד לחכות עד שנגיע לביטחון ולשלום". אלון קוטלר, פראמדיק שטיפל בנפגעים במקום האירוע, סיפר ל"הארץ": "קיבלנו אירוע על פיצוץ בכניסה למועדון והגענו למקום בכוחות מתוגברים. מצאנו בכניסה למקום צעירים שרועים אחד על השני כשהם פצועים רובם באורח בינוני עד קשה". להערכתו של קוטלר, ניתן להסיק מדרגות הפציעה, שהמחבל התפוצץ בתוך קבוצה של מבלים שעמדה בתור למועדון.

MaY1212

New member
כן אימל'ה..אתמול היתי בסרט!

דודים שלי לא ענו לי לטלפון והם תמיד יוצאים יום שישי בלילה והם גרים בת"א אז נכנסתי להיסטריה עד שהם ענו לי....

למעלה