היה פיגוע בצריפין!! היה לפני כמה דקות פיגוע בצריפין {ליד ביה"ח אסף הרופא} אוווווווווף נמאסססססססס
B BritneyMushlemet New member 9/9/03 #1 היה פיגוע בצריפין!! היה לפני כמה דקות פיגוע בצריפין {ליד ביה"ח אסף הרופא} אוווווווווף נמאסססססססס
I iRiS009 New member 9/9/03 #2 כן יש 15 במצב קשה ו.. בערך 30 פצועים אבל זה היה צפוי בגלל פעולות החיסול שעושים.
D Dream within a Dream New member 9/9/03 #3 ../images/Emo41.gifושני הרוגים..../images/Emo16.gif יהיי זכרם ברוך החלמה מהירה לנפגעים
S slave4brit New member 10/9/03 #4 ../images/Emo42.gifאני שונא את הדברים האלו... אבל, דודה שלי נפצעה באורח קל בפיגוע... ואני רק כותב את ההודעה הזאת, ועוד פיגוע ארע לפני דקות אחדות בירושלים.. החלמה מהירה לכל הפצועים בשני הפיגועים, ו...השם ינקום דמם ...
../images/Emo42.gifאני שונא את הדברים האלו... אבל, דודה שלי נפצעה באורח קל בפיגוע... ואני רק כותב את ההודעה הזאת, ועוד פיגוע ארע לפני דקות אחדות בירושלים.. החלמה מהירה לכל הפצועים בשני הפיגועים, ו...השם ינקום דמם ...
N NortheR New member 10/9/03 #6 מה השטויות האלה? ובלי פעולות החיסול אין פיגועים? אני שונא שאנשים מבזים את ההרוגים ככה.
I iRiS009 New member 10/9/03 #7 אף אחד לא מבזה אף.. אחד! אני רק אומרת שהפיגועים האלו היו צפויים בזמן האחרון בגלל פעולות החיסול וזה נכון היה כתוב את זה בעיתונים!
אף אחד לא מבזה אף.. אחד! אני רק אומרת שהפיגועים האלו היו צפויים בזמן האחרון בגלל פעולות החיסול וזה נכון היה כתוב את זה בעיתונים!
N NortheR New member 11/9/03 #8 הפיגועים היו מתרחשים כך או כך. למה את חושבת שיש חיסולים? כי המחוסלים עמדו לבצע פיגועים בעצמם... אלוהים ישמור, איזה עם מטומטם!
הפיגועים היו מתרחשים כך או כך. למה את חושבת שיש חיסולים? כי המחוסלים עמדו לבצע פיגועים בעצמם... אלוהים ישמור, איזה עם מטומטם!