היה פיגוע בירושלים!!!!

יש כבר 10 הרוגים לצערנו!

יש לי הודעה לכל הערבים. מי שמכיר אחד כזה - שימסור לו את זה, בתוספת וירוס, באימייל...
אז ההודעה היא: י-מ-ח ש-מ-כ-ם!!! ה-ל-ו-ו-א-י ש-ת-מ-ח-ק-ו כ-ו-ל-כ-ם מ-ע-ל פ-נ-י ה-א-ד-מ-ה!!!

מוצארט

New member
מה אני אגיד לך,

ממש בוגר. ואני מאמין שהיו כבר דיונים אין ספור על הנושא הזה. הערבים (כן כן, אני יודע שקשה להאמין) הם בצלם אלוהים, ולא כולם ביחד עשו את הפיגוע היום. אין לך זכות להגיד את הדברים המחרידים הנ"ל.

אז מה?

הם בצלם אלוקים והכל אבל הם הורגים אונו וגם אנחנו מצלם אלוקים...אנחנו העם הנבחר!!! מוצארט- על איזה כלי 'תה מנגן?!

טיפוסית

New member
אז אנחנו

צריכים לרדת לרמה העלובה שלם ולהרוג אנשים שנבראו בצלם ה'? אנשים שה' ברא כדי שיחיו.

מוצארט

New member
הם הורגים??

כל הערבים הורגים?? ואז מה אם אנחנו העם הנבחר, זה נותן לנו זכות להגיד כאלו דברים? אנחנו העם הנבחר, אז אנחנו גם צריכים להתנהג כך.

eviv

New member
הסתה גזענית למדי../images/Emo70.gif

אני אישית לא רואה הבדל בין הודעה הלוואי שתמחקו מעל פני האדמה שמופנית ליהודי או לערבי. אני חושב שמה שאמרת נמצא על גבול ההסתה כאשר את אומרת שכל הערבים צריכים למות להיעלם או מה שיוצא מזה זה דבר מסית היכול להסית אנשים לעשות מעשה.

beckham17

New member
עדכון על הפיגוע האיום!

16 הרוגים, שה' ינקום מהרה את דמם! 110 פצועים לפחות, חלקם במצב קשה... שה' ישלח להם רפואה שלמה מן השמים! נקווה שזה ינפץ את האשליה של המנהיגים שלנו (למרות שאני בטוח שלא...)

eviv

New member
כאשר המנהיגים שלנו...

כאשר אריאל שרון שולח פקודה לרצוח את הדובר של אירגון החמאס זה לא יגרום ליותר שקט אני לא יתווכח על עניין החיסול אלא על עניין התזמון לכל דבר יש את הטאקט המתאים לו או כמו שמבטאים את זה כשאתה משתין בבריכה אל תשתין מהמקפצה

למעלה