היה פיגוע בבאר שבע!!

Holy Man

New member
איזה סיוט...

יש כל כך הרבה אנשיםש אני מכיר שנמצאים בסביבה ... אני מקווה שהכל בסדר למה ? למה זה קורה? איזה תיסכול

אני חי..

כוסמו, איזה בלאגן. זה פיגוע על כל השנים שהיה פה שקט...

Holy Man

New member
שלוש שנים

שלוש שנים עברתי בדיוק באיזור זה כל שבועיים בדרך לת.מ ב"ש מפחיד לחשוב על זה...

תודה מותק

פשוט ניסיתי להתעדכן אם חברים שלי בסדר.. חלקם היו שם 10 דק' לפני בהחלט אינעל.

=(((

=( ממש יום מחורבן... אוף כמה עצב...=/ אחותי גרה בב"ש... יאלה, אני כזה הייתי אצל המורה הפרטית ואני פתאום שומעת חדשות ב-3 (תמוהה למדיי בערוץ 2) , אני שומעת את הבת שלה אומרת "היה פיגוע בב"ש".. אני אומרת לעצמי "מה? מה ???" לא חשבתי בבהירות...=/ ישר רצתי לטלויזיה, אני מסתכלת על זה וחושבת על אחותי ואני לא מצליחה לחשוב!! לא יודעת מה עבר לי בראש! אני כזה אומרת לעצמי "היא עכשיו בדירה שלה? באונבירסיטה? בבית שלנו?" כבר התבלבלתי לגמרייי...=/ ישר התקשרתי אליה כמובן שום תשובה...טוב אני נלחצת אבל מבינה שהקווים קרסו...מתקשרת אליי הביתה הקו תפוס... מתקשרת לאמא היא לא עונה לי...מתקשרת שוב לאחותי...מתקשרת לדירה שלה (הרשת קרסה)... מתחילה להילחץ..=( קיצר עד שתפסתי את אחותי השניה...היא קצת הרגיעה אותי אני עוד שניה מתפרצת בבכי... כבר יש לי דמעות בעינים עד שהצלחתי לתפוס את אחותי שבב"ש..היא הייתה באונבירסיטה.. שיו אתם לא מתארים לעצמכם איזו הקלה..יאלה.. רן -הכי דאגתי לך! =( ויש לי עוד ידיד בב"ש פאקא הוא בכלל לא ענה לי גם הכי נלחצתי אבל הכל טוב איתו עכשיו.. שלא נדע עוד צער...=(
16 מלאכים עלו לשמיים היום...=(

DidjiT

New member
חחחח..

איזה נחמד זה שאני ידעתי לפני כולם ולא היה לי דאגה בראשי הקטן..חחח אנשים בשביל זה יש טלפון.. וגם עם הקווים לא עובדים משהו.. מצלצלים שוב..

למעלה