היה פיגועעעעעעעעעעעעע

היה פיגועעעעעעעעעעעעע

בגבעה הצרפתיתתתתתתת החלמה מהירה לפצועיםםםםםםם

RaZiK4

New member
נכון......... בירושלים.../images/Emo105.gif

פתחו ערוץ 2 או 10 אני רואה ב-10 בגבעה הצרפתית מחבל התפוצץ יווווווווווווווווווווווווווווווווו תדליקו
אם יש פצועים/הרוגים טפו טפו טפו

כן נכון אמאא לה ......./images/Emo26.gif

וואי שני פצועים במצב קשה.....אמאאאאאאאא וואי מסכינים כאילו מה עשו יצאו מהבית לבלות וזה מה שקרה להם וואי איזה אסוןןןןןןןן!!! למה ה'?? למה??? לא מגיע להם! כוס אמא של המחבל הזה.... וזה עוד מקום מאובטח חבל"ז 24 Aשעות...... אני לא מבינה איך הוא חדר1?!??!?!
אני מאחלת לכולם שיחזרו הביתה...ושיבריאו מהר ...ושלא יקרה להם כלום!! אני ממש ....עצובה עכשיו!!!אוף עם המחבלים האלה
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אמן
אני מתפללת שהם יהיו בסדר....אחח ה'......

מה!??!?!?! מעיינוש גרה שם!?!?!? לאא

דיי אני מתה מדאגה!!!! למי שיש את הטלפון שלה שמהר יתקשר לראות שהכל בסדר! דיי אני ממש דואגת לה!!!!!!! גררררררררררררררררר שימותו כל מי שעושה את זה! (טוב הם מתים לאט לאט).. אבל בכל מקרה גרררררררררררררררררררררררררר דיי אני שונאת אותם! אוף דיי לפיגעוים רוצים שלום! מאיה רוצה שלום!

../images/Emo16.gif-למי שנהרג..יותר נכון נרצח../images/Emo46.gif

איזה יום עצוב... יואו אני מתפללת בשביל הפצועים שיהיה רק טוב...אמןןן הערבים האלה ימח שמםםםם שישרפו כולםם אחד אחד
חארותתתתת בני זונות טינופות!
סליחה על ההתבטאות אבל אם זה ערבים-מותר

RaZiK4

New member
וואי זאת מחבלת מתאבדת.../images/Emo105.gif

לא מחבל. בת זונה כוס אמא שלך ישרמוטה מחבלת נוכלת
חוצפנית.
נ.ב- מעין (אסי שחר המדהימה) גרה בירושלים.

אפילו ביום כיפור??? טוב לפני אבל |נ

די נו יבני זונות חארות!!!! אתם יודעים.. אני גרה בחיפה.. אני גרה קרוב למוריה.. שם היה פיגוע נורא!!באוטובוס והיו 13 הרוגים!! אח של מישהי בכיתה של אח שלי שהייתה חברה שלי איבדה אותו.. זה היה באוטובוס קו 37 בדרך לאוניברסיטה.. אתמול עשו שם טקס.. בנו אנדרטה.. לא יודעת איך כותבים.. ועוד פפיגוע שהיה במקסים שכולם יודעים היה... דרך הבית שלי רואים את הים.. מקסים ליד הים... אפשר לראות דרכי אותו... חראות בני זונות יימחחחחחח שמם!!! אני מתפללת שכל הפצועים יחלימו אמן אמן אמן אמן אמן

15 פצועים והרוג אחד בפיגוע בגבעה

הצרפתית בי-ם. הפיגוע בוצע בצומת עמוס ושוקק בטרמפיאדה ע"י מחבלת (יימח שמה וזיכרה). יהיה זיכרו של ההרוג ברוך.
והחלמה מהירה לפצועים

j e n n y lopez

New member
אני בשוק ההיתי שם אתמל!!!!!!!!!!!!!

הלכתי לסליחות מיהביצפר וחזרנו ב4 לפנות בוקר שיה איזה עצובבבבבבב

למעלה