דעתי בנושא.... ../images/Emo23.gif
היי..קוראים לי לינור ואני גרה בישראל.. נכון, שאני לא מסכימה עם התגובות האלה אבל רציתי להסביר מאיפה הן באות... אנחנו פשוט חיים פה מפיגוע לפיגוע, כל יום כמעט נהרגים לנו חיילים או אזרחים, ואנחנו חיים מהלוויה להלוויה... ועם כל זה דעת העולם עלינו עדיין גרועה, וכולם שונאים אותנו ולא מצדיקים את את כשצה"ל תופס או הורג מחבל בדרך לפיגוע ועושה "חיסול ממוקד"... אתם צריכים לנסות ולהבין מה זה לנסוע באוטובוס ולהתסכל על כל אחד שעולה, לראות אם הוא חשוד, אני אישית גרה באשקלון אז לא יוצא לי לפחד לנסוע באוטובוסים, אבל יצא שנעסתי בירושלים או בת"א ומתתי מפחד...אתם יודעים איך זה לקבל פיק בירכיים כששומעים על פיגוע בירושלים ויודעים שאחיך גר שם ואולי הוא ישב בבית קפה הזה או היה על האוטובוס והוא לא עונה לטלפון כי הרשת הסלולרית בדר"כ קורסת לכמה דקות באותו איזור... אני מקנאה כל כך בערים בעולם שהתושבים שם חיים בלי פחד... לפני חצי שנה הייתי במשלחת לפולין, היה לנו מוזכר להיכנס לקניון שם בלי שמאבטח יפתח לנו את התיק בכניסה... המציאות שאליה התרגלנו וניראית לנו כל כך נורמלית היא בעצם לא נורמלית בכלל! שאדם יבדוק אותי בכניסה לבית קפה רק בגלל שאני רוצה שוקו?! בגלל שאנחנו חיים במציאות כזאת וכל יום עדים לעוד פיגוע ועוד פיגוע שזאת בעצם שיגרת החיים פה, בגלל זה כואב לנו על זה שאף אחד בעולם לא מצדיק את הפעולות של צה"ל.. ותמיד תוקפים כל חיסול ממוקד שצה"ל עושה! אז כן, לפעמים גם לאנשים פה בא שאחרים בעולם ירגישו קצת מה הטרור עושה ולמה חייב לטפל בו מהשורש... מצטערת על האורך...ומקווה שהצלחתי להביע את עצמי כמו שצריך... "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"