היה פה פיגוע

• פותח הנושא Y 9
  • פורסם בתאריך

Y 9

New member
היה פה פיגוע../images/Emo7.gif

173 הרוגים ויותר מ-600 פצועים

כן אני רואה עכשיו בחדשות ../images/Emo7.gif

לזכר כל ההרוגים. 190 הרוגים, 1200 פצועים הם אומרים...
10 פצצות התפוצצו בתחנות רכבת.

ועוד בכלל-

היה משחק כדורגל סלטיק נגד ברצלונה, ברצלונה היו מה זה עצבניים! הוציאו להם שני שחקנים ולסלטיק שחקן אחד... זה היה 9 נגד 10 וברור שסלטיק המכוערים ניצחו. בלאט.

נעמצי

New member
../images/Emo16.gif

היו פה היום כמה אדיוטים ( שירן- הכוונה להאלי והחננות שלו) שאמרו שזה בגלל מה שהיה אתמול. במדריד. אני באותו רגע הסתכלתי עליהם במבט של " אתם אמיתיים? כאילו אל בנדי היה מבקש מאנשים כמוכם חתימה". בלכ אופן זה נורא זוועה אומרים שזה הפיגוע הגדול ביותר שאירופה ידעה. בלעכס.

AngeIDust

New member
עוד יותר אידיוטים

קראתי תגובות במעריב והרוב הסתכם ב"איזה יופי. עכשיו יבינו אותנו" או התגובה שהכי הדהימה אותי "יופי, שיפוצצו עוד ערים באירופה ככה יבנו מה אנחנו עוברים". מגעיל, פשוט מגעיל מה שהולך בעולם הזה.

Y 9

New member
איזה אנשים מפגרים

אחר כך מתפלאים למה כולם שונאים את ישראל

Danielusha

New member
לכל מטבע שני צדדים כן?

תנסו אולי להסתכל על זה ככה אף אחד הוא לא כזה חבר לב ולשמוח על אלף ומשהו אנשים שנהרגו או ניפצעו בגלל איזה כמה מטורפים אבל בשיגעון שהולך מסביבונו ובמציאות הכואבת שאנחנו חיים מיום ליום ובעצם להלוויה להלוויה של עוד חייל ואזרח שנורא או נהרג למוות... ואיש לא רואה ושומע על כך מעבר לגבולות ארצינו הקטנטונת אנשים שכל כך רוצים שהעולם ישמע את הזעקות שלהם ואת הבכי שלהם וינסה לעזור להם פשוט מרגישים סיפוק כשרואים שהנה סוף סוך גם לכם קורה משהו כואב עכשיו תיראו מה זה לחיות ככה כל יום יום יום!!!! בנוסף אני חושבת על זה הרבה וזה גם עלה בשיחה במישפחה שלי לא מזמן... איך זה יוצא שישראל תמיד ה"רעים" אז התשובה פשוטה לאדם הפשוט תסתכל על תמונות בטלויזיה ותיראה כמה ילדים פלסטינים קטנים זורקים אבנים כל חיילים... ומהעבר השני תיראה טנק ישראלי מגונן או תוקף... לאיזה צד תהיה? של החלש... לא??? אני לא אומרת או מסכימה עם האמרות הללו שכביכול ממעריב... אבל יש בי את היכולת להבין אותם ואת המקור שלהם ולא לכעוס עליהם. ולגבי אלו ההמומים מהאמירה שהיא במעריב... לא להיות המומים... זה ישראל. התקשורת כאן שונה לכל העולם! ובנוסף אלו ציטוטים.

AngeIDust

New member
המקור שלהם זה חוסר אכפתיות

יש דרך להגיד דברים ובמיוחד ישראלים לא צריכים "לאחל" לאנשים אחרים לעבור פיגועים.

Danielusha

New member
אני לא מסכימה

איש לא באמת מאחל את זה לאנשים זה פשוט רגש כזה של חוסר אונים ורצון שיבינו אותנו סוף סוף ויפסיקו לשים את האצבע המאשימה אלינו כשאנחנו לא הבעיה היחידה כאן זה חוסר תקווה וייאוש שבא לידי ביטוי במילים האלו זה לא בכוונה המילולית תמיד תחשבי על זה זה כעס על העולם שיוצא בצורה כזו

AngeIDust

New member
ושוב..

יש דרך להגיד דברים. שום יאוש וחוסר אונים לא מצדיק תגובות כאלה, במיוחד מישראלים שיודעים מה זה פיגועים. ובכלל, אין שום קשר בין אלקעידה וישראל, אז גם אם יפוצצו את כל אירופה אף אחד לא יקום ויחשוב "אה, גם בישראל מתפוצצים צריך לעשות משהו נגד הפלשתינאים". אין קשר בכלל.

Danielusha

New member
מה זה אין קשר???

עכשיו בכיף תיראי שבסופו של דבר יאשימו אותנו את הישראלים במה שקרה שם זה תמיד יוצא ככה תמיד יש משהו שגריר או קבוצת תיירים ישראלית או איזה משהו אחר יהודי או ישראלי פחחחחחחחחחח בואי נחזור טיפה אחורה? מה השריפות והפרעות בפריז לפני שנה זה בגלל???????? ישראלים תפתחי את זה לבד זה לא ורוד! וזה לא שחור או לבן זה מגעיל העיוורון של העולם הזה ולגבי הדיבורים זה בדיוק כמו שתתנגדי לשימוש בקללה כמו " בן ****" שזו באמת קללה מגעילה ולא צריך להגיד דברים כאלו אבלהנה זו צורה של הבעת רגש או כעס ולא בהכרח מתכוונים למה שאומרים

AngeIDust

New member
נו ברור תמיד מאשימים את הישראלים

אבל זה רק בכלל שלישראלים יש נטייה לחשוב שהם מרכז העולם. על איזה שריפות ופרעות בפריז את מדברת??? לא זכור לי שום דבר כזה שהאשימו ישראלים. לא יודעת מה איתך אבל אני עדיין לא שמעתי אף אחד שאומר שישראלים קשורים לפיגועים בספרד וגם משום מה מאוד מאוד קשה לי להאמין שמתישהו יאשימו אותנו. אבל אנחנו כמובן הכי מסכנים בכל העולם, כי רק לנו רע ובשאר מדינות העולם שורר שלום ואחווה.

Danielusha

New member
וכדרך אגב

אנשים שחיים מחוץ לארץ קשה להם אולי להבין אבל המציאות כאן עושה משהו לאנשים משנה אותם וגורמת להם להתנהג בצורה שהם מתנהגים קשה לחיות כאן קשה לשמוע על מתים כל יום והכי קשה זה שזה שיגרה הפך להיות ונימאס לאנשים ובחול לא שומעים תמיד מה קורה כאן שומעים על הפיגועים הגדולים ושומעים על המאבקים בגבולות אבל לא לא שומעים על עוד חייל שנורה למוות בידי פלסטיני מניאק ולא שומעים על זוג מאוהבים שיצאו לטייל בערב פורים ונורו למוות שניהם במקום השאירו תונוקת קנטה בת שנה

AngeIDust

New member
איך אני שונאת שאומרים את זה

תתפלאי אבל כן שומעים פה, מה שלא שומעים בארץ זה על הפלשתינאים שנהרגים, ולא - אני לא מדברת על מחבלים. תתפלאי לדעת שיש גם אזרחים חפים מפשע שנהרגים, אבל כמובן שמיותר להזכיר אותם בארץ.

kit k@t

New member
מסכימה ומוסיפה,

רובנו גם חיינו בארץ כשפרצה המלחמה הזו, וגם א לא אנחנו בהחלט כן מכירים שיגרה של פיגועים... מה עשית מאיתנו? קאט

למעלה