היה ערב

d a n i e l s 5

New member
אין ....אין כמו יפו בלילות ......

היה......... או מאמאמהההההההההההההה זה מה היה :)

פפפפפפפפפפפפפפפפ

להביא לכן נעצים???????? נשארו לי עוד כמה נקודות עירומות מהתנעצות בגב..... תרגישו חופשי .. {גם כן חברות....אחת משתרללת לה עם אוסף מנת'קים מתחת לפוך...והשאר יוצאות לפזז להן לא פחות ולא יותר במועדון ההוא...חוסר צדק עולמ.....הולכת לפתוח חבילת מרשמלו.....על מצפונכם}

t o t a l

New member
לרגע דווקא חשבתי שזאת היית את שם

עם חליפת העור השחורה והשוט האדום הזוהר והבולבול ההוא הסגול הזוהר שהיה קשור שם מקדימה. אור ואהבה

אמממממממ......הזיה אופטית נטו.

אני את הבולבולים שלהם קושרת... ולא אצלי :)) ובכלל שונאת אדום... אם הית מציין עובדתית... "לרגע... קלטו עיניי הדואבות...אישה...סקסית בטירוף....לגופה שימלת עור צמודה ללא היכר...מינימליסטית ביותר...לרגליה מגף סטילטו אשר נושק למפסעותייה, אוחזת בידיה שוט הלקאה שכולו עשוי מעורות של סוס ערבי מובהק...לצידה 2 טסטסטרונים רכונים על ארבע..כאשר גאג חוסם את פניהם...והיא בעמידת מוצא של...... אמממממממ........מסרסת" אז הייתי מכחישה את האתמול וזועקת לך מהמקלדת ש'לי............זו אני זו אני :))

N D R

New member
../images/Emo13.gif

התענגתי... (המממ עכשיו מנתח כמה פרשנויות יכולות להיות לתגובה שלי...)

לפרשן???

{יש משו שמשאירים בין האזניים...שם עמוק עמוק....זה המקום הכי מתאים ל"פרשנויות" למינהן}.. שבוע טוב לך :)

דנדי1

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה מ ו ם ../images/Emo2.gif

אתמול יצאתי לי עם בת זוגי לבילוי ביפו למסיבה כשהגענו למקום גילינו שמספר לא קטן של חבר'ה הפורום גם שם (בינתיים הכל סבבה) במהלך הערב קלטתי מישהי די שיכורה שדי משתוללת שאלו אותי אם אני מזהה אותה , אמרתי שלא לקחו אותי אליה ועשו ביננו הכרות להפתעתי ולתדהמתי גם אמרו לי שהיא מנהלת כאן
אמרתי לה שלא ראוי למישהי בעלת תואר שכזה להתנהג כפי שמתנהגת ושאני חושב שאפנה להנהלת תפוז בעניין אמרה שאם אעשה זאת אחסם אז על מנת לא להחסם לא אגלה את שמה רק אגיד שזאת לא היתה דינה , שהיא תמניה, מקסימה ושהיה לי כיף להכיר אותה בקיצור נראה שהיא נהנתה מאוד שם ביפו גמנחנו נהנו
אה מזל טוב לרונית

מצוטטת

New member
אני מיזAזEת

מההאוטינג ש'תה מרשה לעצמך ל'שות ל
של בצ'חוג מזל ששבת היום בימים כתיקונם של פם היה קם קול שבר וזעקה איך זה שנערכה מסיבמבה ועוד בניצוח שרביטה של מEנהלת מציבטרון שאינו פתוח לקהל הרחב מצו' בזעזוע עמוק למיקרא המחדל

Kטלנית

New member
../images/Emo12.gifמי../images/Emo35.gifמה../images/Emo35.gifאיפה../images/Emo35.gifהכיצד../images/Emo35.gifשערוריה

שטינקר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה לי כייף להכיר אותכם זוג מדהים
חשבתי להכחיש כל קשר לפרשה אני הבטחתי והנה אני מקיימת אני מודה נהנתי ביג טיים היה מוי כייף
כשאנשים מדהימים ואהובים מסביב מוזיקה שתיה ושלדים מלמעלה עושים את האווירה
וזה בלי לדבר על ה X שהיו מפוזרים על הקיר ורק לקישוט
רונית הבישנית (אללללללללללללללללללללק') אוהבתותך

r o n i t 3 7

New member
הלווווווו.... סליחה

רק אל תגידי לי עכשיו שלא ראו כמה אני ביישנית... ראו....... והרבה ראו.... תודה מותק על הכל היה כיף מאודדדדדדדדדדד

דנדי1

New member
יש מישהו שלא ראה?

רונית...פעם הבאה לא לבוא עם כל כך הרבה בגדים עלייך... תני לראות משהו ..... ביישנית וגם צנועה

r o n i t 3 7

New member
אתםםםםםםם

מקסימים, תודה שהגעתם, שמחה שנהנתם... ואיך אומרים, וזוהי רק ההתחלה לה לה, לה לה לה להההההההההה...

shemesh22

New member
אני הלכתי על המים!

היה כיייייייייייייייייייף תודה לרונית הביישנית :)

יערית

New member
YYYY

איזה חתיכת רושם היא עשתה, בעודה שיכורה ומפזזת במועדון עם שם שהולך לפניו....
מזל טוב רונית

למעלה