היה ענק.

matt hensley

New member
איזה שירים שלהם הוא עשה?

היה את פנטום אוף דה אופרה?דה פראולר?

FireoaK

New member
השירים של מיידן שבוצעו:

Prowler Sanctuary Remember Tomorrow Running Free Phantom of the Opera Transylvania The Ides of March Wrathchild Murders in the Rue Morgue Killers תתפלאו <או שלא> אבל הוא עשה גם גראולינג... מעוות o_O אבל הביצועים היו פשוט מעולים דמניישן פשוט אדירים בקאוורים המתופף לא עמד בקצב ופול התחיל לרדת עליו ולקלל אותו הוא גם אמר שדמניישן ניגנו חלש והסאונד שלהם גרוע אבל היה מעולה ממש נהנתי :)

matt hensley

New member
איזה שמוק מסריח

לפתוח עליהם את הפה ככה באמצע הופעה מול 1000 איש? אוכל בתחת מסריח...

היה נחמד

למרות שהכלים טיפה זייפו... ולמרות שפול ניראה בכלל כמו ראפר שצועק פאק פאק פאק ואם לא הייתי יודע שהוא סולן של איירון מיידן הייתי בטוח שהוא איזה ראפר שכזה עדיין היה נהדר:)

TheWalrus667

New member
sorry but the

hebrew here doesn't seem to work, but i think that some people here don't enjoy a couple of good placed curse words...

חבל, לא הגעתי בסוף. אך עדיין זה לא

כל כך נורא, הרבה יותר טוב כבר להיות בהופעה של מיידן(משהו שאני מתכנן לעשות בזמן הקצת יותר רחוק:)).

GOTN

New member
כן! היה אדיר!

השיא היה THE PHANTOM OF THE OPERA והיה גם די מצחיק... הוא לא הפסיק לרדת על המתופף ועל הקאסט... חחחחחח בזבזתי אתמול 400 שקל.. אבל נהנתי מכל רגע

ANGELIKIKI

New member
השגתי חתימהההההההה

היה שם איזה שיכור שכמעט הרביץ לפול בחוץ לפני שהוא נסע או אנ'לא יודעת מה בדיוק הלך שם, היה ענק, מדהים , הוא מצחיק וממש אוהב את הקהל שלו. התביישתי אחושרמוטה בסאונד הגרוע כאילו אני הייתי הסאונדמן איזה פדיחות יא אללה.

למעלה