היה ענק!!!!!!!!

לירון פ

New member
היה ענק!!!!!!!!

חשרתי עכשיו מהמסיבת עיתונאים, מי שלא הגיע הפסיד בגדול מי שהיה שם- שיכתוב- אני רוצה לוודא מי זה מי ולהתאים פרצופים לשמות. לא רק שזו הייתה מסיבת עיתונאים ממש ממש טובה ומגניבה, זה גם היה מפגש פורום ממש מגניב!!!!! אני רואה שאין הרבה מה לכתוב על איך היה כי שמעתם הכל ברדיו......

שלמונזה

New member
היה מה זה מגניב!!!!

כולם היום לראות חדשות של ערוץ 10 וערוץ 2 ותראו אותנו!!!! ואם מישהו שמע גל"צ אז כל הצרחות זה היה שלנו....!!!! ויובל פשוט ענק! ויש לי דגל משינה איזה כיף...............!

שלמונזה

New member
החדשות ב-8 למרות שאנינ ממליצה גם

לבדוק עכשיו את 5 עם אושרת קוטלר חוץ מזה: גיא פינס ערוץ הילדים גם עשו כתבות דגל משינה: כמו דגל ישראל ליום העצמאות רק עם הסמל החדש של משינה, שווה

mAsHiNaGuY

New member
באמת...

באמת היה ענק אני לא מאמין שאנחנו הולכים להיות בטלויזיה אנחנו ניהיה מפורסמים... אני לא האמנתי שאנחנו ניכנס בהתחלה ולא הייתי צריך לחכות הרבה היה ממש פיצוץ... אל תשכחו להעביר את השיר החדש ששמענו היום לפורום או משהו... והיה ממש כייף על חוף הים עם ה
והשירה צריך לעשות את זה שוב רק בלילה ועם מדורה מי שלא יודע אני זה שלא היה בפורום אבל נרשמתי עכשיו... יש לי את השיער הקצת ארוך ו
... מקווה שאתם זוכרים מי אני... אנשים לכל מי שהיה שם היום: אנחנו הולכים להיות מפורסמים!!! שמישהו ישלח לי בבקשה את התאריכים של ההופעות של משינה... ומי שרוצה באיי.סי.קיו שלי הוא 94534947

היה הכי שווה בארץ!!!!!!

לא תיארתי בכלל שיהיה ככה היה מגניב......גדול.........שווה......כייף.......מהנה אין מילים שיכולות לתאר איך אני מרגישה עכשיו! היה הכי שווה שיש!!! אז למי שהיה ויודע על מה אני מדברת סבבה ומי שלא......יש תמונות שבקרוב אני אעלה לפורום... היה הכי כייף בעולם! משינה יתאחדו!!!!!

נעה99

New member
איזה כיף!!!

עכשיו אני רגועה. היה כיף לא נורמלי! השיר מצויין ומשינה מצויינים ביחד שוב! קוטנר טוען שהם כן יוציאו תקליט וגם לי זה נראה הגיוני אם הם הוציאו שיר חדש והם אמרו שהם מקליטים הרבה. זה לא יהיה רק סיבוב הופעות אחד.... בכל מקרה מי שלא היה הפסיד... (אח"כ גם הלכנו לים לשיר לבד) אה, ואם אתם רואים מישהי בוכה בטלויזיה, זו אני.... מהתרגשות!!!

mAsHiNaGuY

New member
מה עם זה?

אני חפרתי את הבור ושמתי את הדגל על ה"גבעה"... עוזר?

שלמונזה

New member
אני זוכרת אותך!!!

וברוך הבא לפורום!!! חוץ מזה שרציתי להגיד שטעיתי יש את התוכנית 5 עם ב- 6 עכשיו... אז אולי שם ידברו על האיחוד!!! ואולי לא נהיה מפורסמים מזה אבל גם נועה וגם שלום מהפורום דיברו למצלמות ואני תמכתי מאחורה...

חחחחחחח ראיתי אותנו חחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיקים אנחנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלמונזה

New member
אני זוכרת אותך!!!

וברוך הבא לפורום!!! חוץ מזה שרציתי להגיד שטעיתי יש את התוכנית 5 עם ב- 6 עכשיו... אז אולי שם ידברו על האיחוד!!! ואולי לא נהיה מפורסמים מזה אבל גם נועה וגם שלום מהפורום דיברו למצלמות ואני תמכתי מאחורה...

mAsHiNaGuY

New member
לצערי...

לצערי אני לא יודע מי את (אני חדש בפורום כאן ואין לי מושג מי זה מי)...

גם אני הייתי מהתומכים

ובכל זאת יהיו לי פדיחות מחר בבצפר (אמן תהיה שביתה) ומי שהפסיד את זה הוא דפוקקקקקק!!!!! וניסן אתה נגן מעולה (פחח)

ברבורה

New member
אתה הרסת לי את הבור!!../images/Emo42.gif

איש רע! בלי בושה הורס לי אותו! עמלתי עליו שעות!

ברבורה

New member
היה מדהים!../images/Emo42.gif

בכול התקופה הזאתי שאני שומעת משינה אני לא דימינתי את עצמי בארוע כזה שכ"כ ציפיתי לו וכ"כ הרבה פעמים חלמתי עליו. היה ממש מגניב! כולם נפגשו והיה לי חול בגבות :) יום מרגש בהחלט -שיא הרגש.

למעלה