היה עכשיו באמטיוי...

crazy4tc

New member
היה עכשיו באמטיוי...

תוכנית על טקס פרסי האמטיוי האירופאי של השנה שעברה. נו... זה שהלהקה המוכשרת הזאת זכתה בתגלית השנה... מצלצל מוכר?
ראיתי את זה במיוחד כי ידעתי שיראו את TC
|גרופית| בכל מקרה זה החזיר לי חזרה את כל מה שהרגשתי באותו ערב... הטקס היה בתקופה הממש אובססיבית שלי וציפיתי לו במשך המון זמן ובכלל דיברתי עליו בלי סוף... למרות שתמיד דאגתי להנמיך ציפיות ולהגיד לעצמי ש"בטח הם לא יזכו" נורא רציתי שהם כן יזכו... והשמחה היתה גדולה
אז סתם רציתי לדעת אם אתם בכלל ראיתם את הטקס, חיכיתם לו, מה היו הציפיות שלכם, אם הופתעתם מהזכיה וכל דבר אחר שבא לכם להוסיף
כמו כן זה שמשדרים את זה עכשיו אומר שהטקס של השנה קרב ובא... אז... מה הציפיות שלכם מדה קולינג השנה? אתם חושבים שיצליח להם השנה? יהיה להם טוב והם רק יעלו למעלה, או שוואראבר יו וויל גו היתה הצלחה חד פעמית ושלא יהיו להם להיטים יותר... להזכירכם דה קולינג היא לא הלהקה המצליחה ביותר כרגע, להפך, רוב האנשים כבר שכחו מהם...

Drorrrrrr

New member
אני רק יכול לקוות שהם יצליחו המון

לפחות כמו שהיה עם WUWG. אני רק יכול לקוות שהם יצליחו לקבל את התודעה שמגיעה להם ושהם לא יתמסחרו. זו התקווה הכי גדולה שלי.

crazy4tc

New member
הלוואי!!!

גמאני מקווה כי אני מאוד מפחדת שזה מה שיקרה להם וזה יהיה כל כך חבל, כשרון מבוזבז, למרות שאני יודעת שאלכס יעשה כל מה שהוא יכול כדי שזה לא יקרה
אגב דרור, חיפשתי עכשיו בפורום אמטיוי הודעות ישנות שכתבו בהם דה קולינג (פרסומים, פרסומים...) וחצי מהם היו שלך ושל מעין! אוי זנה היה כל כך מצחייייק כל הודעה שלכם: דה קולינג רווווווווולז חחחחחחחחחחחחחחחחח שרוטים שלי

למעלה