היה עדיף סטרייט

ירד2

New member
היה עדיף סטרייט

מה אני יגיד לכם.. אחרי שגיליתי שאחד מהחברים הכי טובים שלי גם כן בעניין , היחסים ביננו נהיו סבוכים ומפותלים יותר. הוא בעקרון דלוק עלי בטירוף (הוא טוען שהוא גילה את הנטייה שלו עלי שהוא ראה אותי מתלבש וזה) ואני לא מעוניין בקשר מיני. אוףףף אני רוצה את החבר הטוב שלי חזרה!!! אני מגיע למסקנה שאני מעדיף את החברים שלי סטרייטים- יש בזה משהו רגוע ולא מחייב...

ירד2

New member
מה זה עם האורגזמה המזוייפת?

ראיתי קטעים מהסרט קצת אבל לא ממש למה מה זה קשור? נ.ב. היחסים ביננו נהיו קצת יותר קלילים.. כנראה שאני צריך זמן להתישב במצב החדש הזה

DannyDinn

New member
כן, זה

הרעיון העיקרי של הסרט - מה קורה לזוג חברים שנכנסים למיטה? איך זה משנה את מערכת היחסים שלהם? והאם גבר ואישה יכולים בכלל להיות חברים בלי סקס? במקרה שלהם זה גבר ואישה, אבל אפשר להשליך את זה גם גבר לגבר הומואים... אם החברות שלך חשובה לשניכם, כדאי שתבהירו אחד לשני איפה כל אחד עומד, ולא לנחש.... תקשורת פתוחה תמיד עדיפה על התחמקות פתלתלה.

ירד2

New member
ווי זה מזכיר לי את הפרק הקורע הזה הסיינפלד

הפרק הזה שבו ג'רי ואיליין קובעים כללים כדי שהם יוכלו להכנס למיטה אבל להשאר חברים חחחח.... קורע.

יש שלבים... שבהם... חציית קו, הורסת חברות.

יש פה כאלה שיוכלו להסיק מסקנות ממה שאגיד, אבל לא אכפת לי. היה לי קשר ממש מדהים עם בנאדם מקסים שכמותו, ואחרי שחצינו קו אדום מסוים... פתאום החברות בינינו נהרסה. הרשו לי לתקן את עצמי, החברות לא נהרסה - להיפך! היא נישארה בעינה... הקשר הזוגי שלנו נהרס אני חושב שהדוגמא שלי היא בדיוק בקצה השני של הסקאלה, יחסית אליך - אבל עדיין היא דוגמא טובה. יש קווים אדומים, שברגע שחוצים אותם - אין דרך חזרה. (ע"ע סקס בין חברים טובים.) (***מקרה אחר לחלוטין***) לפני שנה, התאהבתי בחבר הכי טוב שלי - נתנו לזה צ'אנס, וניסינו להרים קשר. והוא לא הסכים למגע מיני. בסופו של דבר, נפרדנו כמה זמן לאחר מכן (מסיבות למיניהן) - ולימים, כששאלתי אותו למה הוא לא הסכים למגע מיני, הוא אמר שהוא רצה שנחזור להיות חברים הכי טובים (כמו פעם) אחרי הפרידה, ושסקס בינינו יהרוס וישרוף את הקו האדום הזה. ו... אומנם נפרדנו, אבל נשארנו החברים הכי טובים - כרגע הוא הבנאדם הכי יקר לי בעולם!!! ואנחנו לא בני-זוג. ואני חושב שהייתי ממש מצטער על כך, אם היינו שוכבים באותו יום. תודה לאל (ולו) שזה נעצר בזמן. משמע: אם החברות שלך איתו חשובה לך, אל תיתן לזה להגיע למגע מיני. אפילו אם זה אומר לקחת אותו לשיחה. ולדבר על זה. בפתיחות. (אני שמח שכתבת את ההודעה הזאת פה, זה גרם לי להבין משהו במהלך כתיבת ההודעה שלי.
)

למעלה