היה סמינר מעולה!

היה סמינר מעולה!

כרגע חזרתי והיה ממש כיף! כל מי שפגשתי אותו ודיברתי איתו שיענה.

נעמן

אני הייתי בקבוצה הצעירה עם אלכסנדרה ובמשחק של הסחר הייתי מרובע עם הקבוצה שהלכה לחדר שליד המגורים.

טעית

הייתי נגד החוקים שחוקקנו. מי זה?? אני חושד שזה זה עם הסטיקר של מולדת...

high hopes

New member
גם אני הייתי מהסוציאל- קפיטליסטים!

:)) והתנגדתי לתקציב הלא סוציאלי הזה אז ניהלתי שיחה עם מור במקום להלחם עם חבורת הקפיטליסטים ולא עלינו! =) בכל מקרה הסמינר היה סבבה

לא...

לפני שעלינו על האוטובוס קיבלנו מחבורה של נוער מולדת סטיקרים ופלאיירים אז שמתי סטיקר על השק"ש...

ערב רב

New member
אחח.. היו ימים בהם גם אני נהגתי

לקחת מפעילי ´מרצ´ חומרי תעמולה לרוב (ולהשליכם מעבר לפינה), כמה טוב לדעת שיש שני צדדים למטבע..

pelegs

New member
אבל אנחנו לא זורקים - אנחנו משתמשים

ולאו דווקא נגד - החומר של מולדת פשוט טוב...

היה עצום!!!!! סניף מודיעין...

היה פשוט ענק!!! הסדנאות היו מעניינות, ההרצאה הייתה מעולה (לשם שינוי), והכל התנהל על הצד הטוב ביותר... ברצוני לציין לטובה את הסניף שהביא הכי הרבה חניכים
סניף מודיעין
שהביא 13 חניכים. מתוכם בלטו כמובן הקבוצ"צים המדהימים
אז תודה לכל הארץ על שעשיתם לי את הסמינר. תודה לעוסקים במלאכה
: אלכסנדרה שי שלומית טלפז גיל אילאיל רוני שי שלי נג´ואן ואורי ותודה מיוחדת לסניפי האהוב
: אוריה ניצן תומר תמרה עדן ניב שקד נועם טל יונתן תמיר ותבור בברכת סניף מודיעין שולט בנוער, מרגלית בעולם אורן (חננה)

gaily

New member
Oren my love

YEARS OF NOT TALKING just passed in my head... please give your phone # or any way i can keep in touch with you- no icq... you´re never on-line!!! love you and miss you all my friends Gaily

Carl Freeborne

New member
אחלה סמינר

אני חייב להודות לכל מי שארגן את הסמינר, ורצוי רבים ממנו ככל האפשר.... אבל בכל זאת יצאתי ממנו בתחושה של אווריריות וחוסר התמקדות בנושא, וגם חבל שלא הסתיים קצת מוקדם יותר והיינו יוצאים להפגין ביחד כולנו איפשהו..

גם אני הצטערתי שלא היתה הפגנה בסיום

אבל, היה ממש אחלה. עבר יותר מדי זמן מאז הסמינר האחרון, והיה נורא כיף להיות שוב בהתכנסות ארצית גדולה, ולפגוש את כולם. הסדנאות היו מענינות ברובן, וההרצאה היתה מעולה, מהמשחק דווקא פחות נהניתי, אבל ניהלתי במהלכו שיחה מענינת על אלפים וגמדים, אז לא נורא. היה ממש כיף לראות את כולכם, ולהכיר כמה שלא הכרתי קודם. וכל הכבוד לסניף שלי שהביא 9 פעילים לסמינר!!!

היה סמינר ממש ממש טוב!

מבחינתי היה סמינר פשוט מעולה... ההדרכה הייתה טובה, הנושאים היו מעניינים, והאנשים גם. אני הייתי ממש מרוצה לאור העובדה שסניף כפר- קרא הציג נוכחות בסמינר (אחלה אנשים) במשחק, אני אישית, נהניתי להיות רודן עריץ שעמד בראש ה
ים, חבל שנגמר כ"כ מהר (...) ו....זהו, אז..... ....שיהיה לכם יום כתום עדן

למעלה