היה נפלא !

היה נפלא !

המפגש ביום שני אצל גרי היה מדהים. תודה לכולכם שבחרתם שירים מקסימים והפלאתם בשירה, תודה לגרי על האירוח, להמתגונן, עופר, איתי ואבנר על הנגינה (מתנצל מראש אם פספסתי בשמות), וכמובן לסביבית. תודה לכולם על לילה נפלא. אתם מקסימים. וכמובן לא נשכח ש... הסלט פירות היה מצויין, הסלט ירקות ייזכר לטוב, וכן הפשטידות והעוגות. מחכה בקוצר רוח למפגש הבא. הממממ... (כחכוח קל בגרון למשיכת תשומת לב) ... זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה ובתפוז בכלל. שלוש קריאות הידד הידד הידד. ושמישהו בבקשה יגלה לי איך עושים את האמוטיקונים והציורי גיטרה. סופשבוע מקסים לכולם ארנון

סאביבית

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ואם תלחץ על "סמיילים וסימנים לנושא" תוכל להוסיף אמוטיקונים.

arivederci

New member
שלוש קריאות הידד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמחה שהצטרפת אלינו

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

תודה. גם אני שמח שהצטרפתי אלינו

trilliane

Well-known member
מנהל
רק רציתי להגיד

שאני מאד מאד אוהבת את הכינוי שבחרת לעצמך
(המממ... אולי נשיר את השיר במפגש הבא? יאללה, מי מביא מילים?)

lexigali

New member
גם אני ../images/Emo45.gif

ובפעם הבאה אני מתנדבת להביא את המילים של כל "זרעים של מסטיק" (לאה נאור). רגע, בעצם בשביל מה יש לנו את I LOVE? (יש לך הזדמנות להוכיח...)

ilovemusic

New member
אם אתם רוצים

אני יכול להביא את המחברת עצמה (דודה שלי - למי שעוד לא הספקתי לספר) לגבי המילים - כל השמות שמככבים שם הם שמות בניה/בנותיה של לאה נאור, חבריהם באותם שנים וגם אחי ואחותי מוזכרים פה ושם (אני כנראה עוד לא הייתי בתודעה...)

lexigali

New member
מיכל, אמיר, דב, נטע, עדינה, ירוני,

יורמי, יוסי, דני, רמי ופניה של רות המורה (שבין כך אדומות הן נורא!) פספסתי מישהו?

ilovemusic

New member
פירוט חלקי

נטע ואמיר הם הילדים של המחברת. רמי הוא אחי הגדול. חלק מהשמות האחרים זכורים לי כחברי ילדות שהסתובבו לנו בבית (כולנו גרנו באותו בניין)

adipo

New member
מילים

אדון חרדון פחד מאוד מגברת חרדונה כי הוא היה כזה רזה והיא כזאת שמנה אז הוא ברח איך הוא ברח לפתע נעצר אדון חרדון המפוזר שכח איפה הוא גר הוא שכח הוא שכח מאין בא ולאן הלך פעם ידעתי את כל המילים, והיום זה כל מה שזכור לי... אני גם מוכנה לתרום שירים מדיג דיג דוג ואת קלטות הוידאו (זרעים של מסטיק ודיג דיג דוג) אם אני אצליח להגיע עד לירושלים, למפגש...

ס ק א ל י

New member
ובאותה הזדמנות

נוכל לעשות לקט ולשיר גם את "הלטאה היא" (לה קוקאראצ'ה) ואת פרת משה רבנו. מן לקט זואולוגי חביב שכזה. אה, וכמובן, ארנון - ברוך הבא לפורום! מקווה שתהנה לא רק מהמפגשים אלא גם מההיגוגים שלנו ביניהם. ספי

lexigali

New member
יש גם "הלטאה"

ילד קטן ילד שובב תפס לטאה בזנב חשבה הלטאה מה לעשות מה לעשות בזנב אשאיר את הזנב בידיו אברח אברח אברח מפניו! ככה עשתה הלטאה (ופה אני לא זוכרת) ו-ת-ב-ר-ח!

ס ק א ל י

New member
ואפרופו המפגש הבא -

למה רק בעוד 3 חודשים?...
זה המון זמן בלי מפגש ... לא אמרנו משהו על צמצום פערי הזמן בין המפגשים? (ס ק א ל י מנסה לשמור על אופטימיות זהירה...)

ramil

New member
לאור תוצאות הבחירות

אני מציע לשקול לקיים את המפגש הבא....אצל הדודה בטורונטו. סתאאם.

סאביבית

New member
יש כוונות לעשות משהו באמצע,

ככה באיזור פורים
. לא מפגש אבל יש איזה תיכנון. אם תרצו כמובן...

למעלה