היה נחמד

יעלוש2

New member
היה נחמד

מאוד נהנתי אתמול לשבת בחברתכם אפילו שאני עדין בליבוש הדתי

לא ראיתי אותך אחותי

בטח לכן נהנית.. תחכי תפגשי אותי, נראה אם אח"כ עוד תהני לשבת בחברתינו...

לילית3

New member
פעם ראשונה שאני יכולה לומר באופן

מוחלט - הפטיש החזק צודק!!! זה באמת היה סבל לשבת לידו בטיש!! כל הזמן הוא חיפש את ההוא מהגליל. איזה נודניק! <סתם כי אין לי מה לומר...>

סיטרא

New member
ליליתוש..........

היה נורא כיף לשבת לידך בטיש, פשוט מדהים ! תודה על ההסבר המאלף לענייני סיגרלות ( ואיך מעשנים אותם לעזאזל ? ) את חייבת לי קופסת פח, לא לשכוח !! ו... לא דיברנו על הספרים של טרי פראצ´ט, הבטחת לי........... והיה נורא כיף אתמול.

ליליתוש, לא יעזור לך לשחק אותה רעה

מתחת כל המסכות את מקסימה, וטוב שכך.. מת עלייך, נהניתי ברגעים המעטים ששהיתי במחיצתך, ו.. בקשר לנסיעה לגליל, זה לא היה אמור להשאר חשאי ??? באמת היה טיש ענק במיוחד, ולדעת זקני המשתתפים גם הגדול בטישים. בסוף עוד נעבור בקצב הזה את ויז´ניץ. יש למישהו השערה למה? למה מי מת????????? האם זה היה שילוב של הטיש והמפגש המובטח שמתמהמה לבוא??? בסך הכל היה מאוד יפה, רק חבל שהיו שולחנות נפרדים ללא מספיק אינטראקציה ביניהם. ולמשל את הבחורה הנחמדה מראש השרשור לא יצא לי להכיר למזלה. אישית מאוד נהנתי, וכהרגלי מה איכפת לי שאחרים סבלו...... סתאאאאם השתדלתי לגרום למינימום נזקים. היה אחלה, פצצות לגבות רסיסים לריסים שפיצים לציצים מוס לכוס זין לעין מחט לתחת.. לא יודע הגיעה שעת החרפון יום שישי בערב, מעניין מי יצא היום ראשון בהודעת הגעגועים לאוכל של אמא ולנרות של סבתא.. סוף שבוע נעים ורגוע לכל המשועממים/ות שאין להם מה לעשות עם עצמם חוץ מאשר לגלוש בפורום.. מבטיח לא להציק השבת עם תובנות משפטיות

פטיש פטיש, מה יהיה?

גם אני בקושי ראיתי אותך אתמול, טוב יעלוש ישבה לידי. למה אתה פוחד מהחדשים? אני חושבת שפעם הבא כל אחד צריך לקבל על עצמו לשבת ליד מישהו אחד שלא יצא לו לדבר איתו קודם. מה שקורה זה, שנהיה קליקים של חבר´ה ואז לא יוצא לפגוש את החדשים או אחרים. אני מתנדבת לשבת לידך פעם הבא אפילו נגד ההזהרות של ליה.!!!!! שיהיה שבת שלום ג.

הסגן שלה אז מה מחכה

צריך פרוקציה ? אני יכול לדבר עם הבחורה חמודה .................... וד"ל היא יכולה לעשות הכירות חדש עם אמא שלך

יעלוש, גם לנו היה כיף.

אחרי חשדות שאת מחב"תית וכו´ היה נחמד לראות מי עומד מאחורי המסכה. ורק שתדעי לא משנה אם תצאי או לא אוהבים אותך. באהבה ג.

למעלה