היה נוראי הדייט היה משעמם, והיתה הרגשה שמיטל רק רוצה שהוא יעוף משם... חבל.
ה האחת rainbow New member 15/2/05 #1 היה נוראי הדייט היה משעמם, והיתה הרגשה שמיטל רק רוצה שהוא יעוף משם... חבל.
S shirishp New member 15/2/05 #2 איך אפשר לראות חלקים מהתוכנים אתמול יש שידורים חוזרים? איך אפשר לראות חלקים מהתוכנית אתמול? ומה היה כ"כ גרוע? הבחור?
איך אפשר לראות חלקים מהתוכנים אתמול יש שידורים חוזרים? איך אפשר לראות חלקים מהתוכנית אתמול? ומה היה כ"כ גרוע? הבחור?
X X יו יו S New member 15/2/05 #3 אמממ אני מאמינה שערוץ E ישדר את העונה הזאת כמו שהוא שידר את העונה הראשונה
I idos13 New member 15/2/05 #4 חבל שלא שדרו יותר מתוך הפגישה... הבחורה בכלל לא היתה נחמדה, גם כשלא רוצים אפשר להיות נחמד, והיא היתה צנון קצת לא?
חבל שלא שדרו יותר מתוך הפגישה... הבחורה בכלל לא היתה נחמדה, גם כשלא רוצים אפשר להיות נחמד, והיא היתה צנון קצת לא?
X X יו יו S New member 15/2/05 #6 אממ צודק אבל לא יודעת כי מסכנה מה כבר רצית שהיא תעשה לא היה לה מעניין
ט טאו1טאו New member 16/2/05 #8 פגישה עם מיטל כפי שצולם התוכנית, ועל אחריותו הבלעדית בלבד של המבקר מיטל שלנו גרה ברחוב שץ 5, דירה 8 בת"א רק חדי העיין כמוני, מסוגלים להעלות על דבר זה. אך יתכן שעקב ההערה שלי היא תעבור דירה לאלתר
פגישה עם מיטל כפי שצולם התוכנית, ועל אחריותו הבלעדית בלבד של המבקר מיטל שלנו גרה ברחוב שץ 5, דירה 8 בת"א רק חדי העיין כמוני, מסוגלים להעלות על דבר זה. אך יתכן שעקב ההערה שלי היא תעבור דירה לאלתר